Imponerte damene med ny sveis

Brad Pitt så ut som han hadde reist 20 år tilbake i tid på premieren av sin nye film.

Publisert
Sist oppdatert
Se Brad Pitt på premieren og klipp fra filmen i videoen øverst! 

SEOGHØR.NO: Da Brad Pitt (38) mandag kveld ankom premieren på sin nyeste film «Killing them softly» i New York var det kjekkasens frisyre som stjal all oppmerksomheten.

Skuespilleren har den siste tiden hatt halvlangt hår, men nå ser det ut til at han virkelig har spart og viste frem skulderlange blonde lokker.

HER KAN DU SE DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV 

- Brad ristet på håret som om de siste 20 årene aldri hadde skjedd, og viet all sin oppmerksomhet til sin helt og medspiller «Sopranos»-ikonet James Gandolfini, skriver den britiske avisen Daily Mail som mener Brad ligner på seg selv i gjennombruddsfilmen «Thelma and Louise» fra 1991. 

Pitt er kjent som en damemagnet og stjerner som Bella Heathcote, Doutzen Kroes og Rosa Byrne flokket seg raskt rundt seksbarnsfaren. Brads forlovede Angelina Jolie var ikke med på premieren. 

Tilstede var derimot flere skuespillere med «mafia-erfaring», blant annet Ray Liotta, «Sopranos»-stjerne Vincent Curatola og Steve Buscemi. «Dexter»-stjernen Jennifer Carpenter, «Bridesmaids»-skuespilleren Rose Byrne og rapper Kanye West satt også i salen da filmen ble vist.  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Avslører nytt talent  Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer