Grunde Myhrer og Trude Drevland:

- Imponert av hoftene til Trude

Grunde Myhrer legger ikke skjul på sin beundring for «Skal vi danse»-kollegaen.

GOD STEMNING: Skal vi danse-deltager Grunde Myhrer skryter av konkurrent Trude Drevlands hofter på dansegulvet. Video: Julie Solberg. Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Torsdag var det premiere på Ørjan Burøe (43) sitt show «Fordommer» i Oslo.

Flere av årets «Skal vi danse»-deltakere, som i år er dansekolleger med Ørjans kone Marna Haugen Burøe (36), møtte opp for å vise sin støtte.

Og blant dem som dukket opp på den røde løperen torsdag kveld var «Skal vi danse»-deltakerne Grunde Myhrer (20) og Trude Drevland (70).

Til Se og Hør legger verken Grunde eller Trude skjul på sin beundring for hverandre.

- Altså Grunde er jo rå, og jeg gjør mitt aller beste, sier Trude mens Grunde skyter inn at han er svært imponert over showet og sjarmen Trude viser på dansegulvet.

- Og hoftene hennes! Hun har hatt noen bra hofter på dansegulvet, skryter han om sin dansekollega.

  • Se video øverst i saken!

- Beste måten å trimme på

Hverdagen til den tidligere ordføreren i Bergen har de siste ukene vært noe helt uten om det vanlige.

DANSEDRONNING: På lørdag er Trude Drevland og dansepartneren Bjørn Wettre Holthe klare for parketten for fjerde gang denne sesongen. Foto: TV 2
DANSEDRONNING: På lørdag er Trude Drevland og dansepartneren Bjørn Wettre Holthe klare for parketten for fjerde gang denne sesongen. Foto: TV 2 Vis mer

Hver dag i snart fire uker har 70-åringen kastet seg inn i en hverdag med dansetrening hver eneste dag - og det merkes på kroppen, forteller Trude.

- Jeg prøver jo å si til folk som stopper meg på gata at dette er den beste måten å trimme på fordi du har det gøy å lære noe nytt samtidig, sier hun til Se og Hør.

Klinte til

Den tidligere ordføreren i Bergen har imponert mange med sin deltakelse i årets «Skal vi danse», hvor blant andre dommer Trine Dehli Cleve har uttalt at Trude er et levende bevis på at man aldri blir for gammel til å danse.

Men det er imidlertid ikke kun på dansegulvet Trude har imponert.

Tidligere denne måneden, i forbindelse med premieren til TV-serien «Jævla homo» på NRK, oppfordret programlederen Gisle A. Gjevestad Agledahl (26) følgerne sine på Instagram til å dele bilder av at de kysser samme kjønn.

Flere kjendiser kastet seg på emneknaggen, deriblant «Komikerfrue» Marna Haugen Burøe (36) og Trude.

På et bilde delt på Instagram-kontoen til Marna, klinte «Skal vi danse»-deltakerne til for å vise sin støtte.

Under bildet skrev Haugen: «Vi gleder oss helt vilt til #jævlahomo begynner på NRK i kveld!»

Kommentarene til bilde, som har fått over 14 000 likes i skrivende stund, haglet inn som en farsott hvor flere lar seg imponere av stuntet.

Et viktig budskap

I et tidligere intervju med Se og Hør fortalte Trude at de stort sett har fått positive tilbakemeldinger etter bildet. Har de fått noen negative, så gir hun blaffen i dem uansett.

- «Jævla Homo» er utrolig dyp og fin, og er en aksjon i solidaritet med dem som i 2017 ikke tør å vise sine følelser ute i et samfunn som kanskje er det best i verden, sa hun.

- Hvis jeg kan være med på å få noen til å skjønne at de bare må vise hvem de er, så er jeg takknemlig.

LES OGSÅ: Erlend Elias Bragstad: - Alle buksene mine har blitt for store

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer