Grunde Myhrer og Trude Drevland:

- Imponert av hoftene til Trude

Grunde Myhrer legger ikke skjul på sin beundring for «Skal vi danse»-kollegaen.

GOD STEMNING: Skal vi danse-deltager Grunde Myhrer skryter av konkurrent Trude Drevlands hofter på dansegulvet. Video: Julie Solberg. Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Torsdag var det premiere på Ørjan Burøe (43) sitt show «Fordommer» i Oslo.

Flere av årets «Skal vi danse»-deltakere, som i år er dansekolleger med Ørjans kone Marna Haugen Burøe (36), møtte opp for å vise sin støtte.

Og blant dem som dukket opp på den røde løperen torsdag kveld var «Skal vi danse»-deltakerne Grunde Myhrer (20) og Trude Drevland (70).

Til Se og Hør legger verken Grunde eller Trude skjul på sin beundring for hverandre.

- Altså Grunde er jo rå, og jeg gjør mitt aller beste, sier Trude mens Grunde skyter inn at han er svært imponert over showet og sjarmen Trude viser på dansegulvet.

- Og hoftene hennes! Hun har hatt noen bra hofter på dansegulvet, skryter han om sin dansekollega.

  • Se video øverst i saken!

- Beste måten å trimme på

Hverdagen til den tidligere ordføreren i Bergen har de siste ukene vært noe helt uten om det vanlige.

DANSEDRONNING: På lørdag er Trude Drevland og dansepartneren Bjørn Wettre Holthe klare for parketten for fjerde gang denne sesongen. Foto: TV 2
DANSEDRONNING: På lørdag er Trude Drevland og dansepartneren Bjørn Wettre Holthe klare for parketten for fjerde gang denne sesongen. Foto: TV 2 Vis mer

Hver dag i snart fire uker har 70-åringen kastet seg inn i en hverdag med dansetrening hver eneste dag - og det merkes på kroppen, forteller Trude.

- Jeg prøver jo å si til folk som stopper meg på gata at dette er den beste måten å trimme på fordi du har det gøy å lære noe nytt samtidig, sier hun til Se og Hør.

Klinte til

Den tidligere ordføreren i Bergen har imponert mange med sin deltakelse i årets «Skal vi danse», hvor blant andre dommer Trine Dehli Cleve har uttalt at Trude er et levende bevis på at man aldri blir for gammel til å danse.

Men det er imidlertid ikke kun på dansegulvet Trude har imponert.

Tidligere denne måneden, i forbindelse med premieren til TV-serien «Jævla homo» på NRK, oppfordret programlederen Gisle A. Gjevestad Agledahl (26) følgerne sine på Instagram til å dele bilder av at de kysser samme kjønn.

Flere kjendiser kastet seg på emneknaggen, deriblant «Komikerfrue» Marna Haugen Burøe (36) og Trude.

På et bilde delt på Instagram-kontoen til Marna, klinte «Skal vi danse»-deltakerne til for å vise sin støtte.

Under bildet skrev Haugen: «Vi gleder oss helt vilt til #jævlahomo begynner på NRK i kveld!»

Kommentarene til bilde, som har fått over 14 000 likes i skrivende stund, haglet inn som en farsott hvor flere lar seg imponere av stuntet.

Et viktig budskap

I et tidligere intervju med Se og Hør fortalte Trude at de stort sett har fått positive tilbakemeldinger etter bildet. Har de fått noen negative, så gir hun blaffen i dem uansett.

- «Jævla Homo» er utrolig dyp og fin, og er en aksjon i solidaritet med dem som i 2017 ikke tør å vise sine følelser ute i et samfunn som kanskje er det best i verden, sa hun.

- Hvis jeg kan være med på å få noen til å skjønne at de bare må vise hvem de er, så er jeg takknemlig.

LES OGSÅ: Erlend Elias Bragstad: - Alle buksene mine har blitt for store

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer