«Skal vi danse»:

- Imponerer

Fjerde runde med «Skal vi danse» er i gang, og Se og Hør triller terning på kveldens danser.

FØRST UT: Aslak Maurstad og Marianne Sandaker er først ut. Foto: Thomas Andersen / TV 2
FØRST UT: Aslak Maurstad og Marianne Sandaker er først ut. Foto: Thomas Andersen / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

FORNEBU/OSLO (Se og Hør): Forrige uke var det dramatisk start på sendingen da Fritz Aanes (45) måtte trekke seg fra konkurransen, grunnet en bruddskade.

I slutten av sendingen var det Trude Vasstrand (59) og Regina «Myra» Tucker (28) som møttes i danseduell, hvor det til slutt ble klart at det var Vasstrand som måtte legge danseskoene på hylla.

Dermed var det to par som måtte fortalte konkurransen forrige uke.

I kveld fortsetter konkurransen, hvor de ni gjenværende parene igjen skal ut på parketten for å kjempe seg videre i «Skal vi danse».

Tema for dagens sending er «filmkveld».

SKADET: Ulrikke Brandstorp forteller om skaden hun har pådratt seg under «Skal vi danse». Reporter: Jonas Hammer. Video: Celina Morken/Rød Løper Vis mer

Som forrige lørdag, har Se og Hør med seg proffdanser og tidligere «Skal vi danse»-profil Lillian Aasebø for å trille terning på kveldens danser.

Saken oppdateres!

Først ut er Aslak Maurstad og Marianne Sandaker, som danser Quickstep til låten «Sing Sing Sing» av Bebo Best & The super Lounge Orchestra.

Foto: Thomas Andersen / TV 2
Foto: Thomas Andersen / TV 2 Vis mer

Av dommerne fikk Maurstad 25 poeng.

Aasebø har følgende å si om Maurstad:

- Quickstep er din dans! Du er leken, har en fantastisk letthet over gulvet – herlig åpning av kveldens sending, sier hun og legger til:

- Du imponerer og går fra terningkast 3–5. Denne utviklingen er utrolig gøy å se – spennende å følge deg videre

Andre par ut på parketten er Christer Rødseth og Ida Sun. De danser Paso Doble til «Main Titles» av Danny Elfman.

Foto: Thomas Andersen / TV 2
Foto: Thomas Andersen / TV 2 Vis mer

Av dommerne fikk han 18 poeng.

- Dette opplevdes litt stampete noen steder i dansen, og til å bli rusk fotarbeidet. Det ser stivt ut, og skulle ønske du hadde mer kontakt med gulvet, sier Aasebø om Rødseths dans.

- Jeg ser du har jobbet med «shape», og ser antydning til dette. Men jeg ønsker mer av deg, og en større utvikling – jobb på!

Tredje par som danser er Hadia Tajik og Jone Snilstveit. De danser en argentinsk tango til sangen «The Hanging Tree (Rebel Remix)» av James Newton Howard.

Foto: Thomas Andersen / TV 2
Foto: Thomas Andersen / TV 2 Vis mer

Av dommerne fikk Tajik 19 poeng.

- Dette holder ikke. Skulle ønske det var mer kontakt i gulvet og mer kraft i beina dine. Det er som om du ikke er helt bevisst over hvor vekten din er på foten, og skulle ønske du rullet mer fra fot til fot. Flott intenst uttrykk, men nå er konkurransen er i gang – og det forventes mer, sier proffdanseren.

Det fjerde paret på gulvet er Ulrikke Brandstorp og Tarjei Svalastog, som danser en Cha-cha-cha til «A Little Party Never Killed Nobody» av Fergie.

Foto: Thomas Andersen / TV 2
Foto: Thomas Andersen / TV 2 Vis mer

Brandstorp fikk 24 poeng av dommerne.

- Denne festen ble man glad av! Dansen var helt ok, cha-cha-cha er en vanskelig dans. Pass på at du har pene dansebein helt fra start, selv når du går over bordet i starten. Mye fint å se i dansen, og du shower noe som er bra, sier proffdanseren og legger til:

- Det tekniske i cha-cha-cha, som «forward walk» for eksempel, var ikke særlig imponerende. Så midt på treet denne gang.

Harlem Alexander og Helene Spilling svinger seg på parketten til «Mission Accomplished» av La Finesse. De danser en Paso Doble.

Foto: Thomas Andersen / TV 2
Foto: Thomas Andersen / TV 2 Vis mer

Av dommerne fikk han 27 poeng.

- Råsexy matador! Det er ufattelig mye bra dans her, og har en deilig stødighet på dansegulvet. Du var «unstoppable», «confident» og har all grunn til å være stolt av deg selv! Herregud for en «Chasse Cape», dette dansetrinn er et avansert trinn som du utførte utrolig bra, sier hun og legger til:

- Til neste gang ønsker jeg et mer varierende ansiktsuttrykk, slik at du når ut til publikum enda mer.

Neste ut på parketten er Selma Ibrahim og Santino Mirenna, som danser Quickstep til Grease-låten «You’re the one that i want».

Foto: Thomas Andersen / TV 2
Foto: Thomas Andersen / TV 2 Vis mer

Av dommerne fikk hun 18 poeng.

Aasebø har følgende å si om dansen:

- Brennende hett! En herlig energi Selma, dette var virkelig underholdende! Nedover langsiden var det noe rot i beina, og kontakten opp til din partner er litt så som så … om jeg skal pirke litt. MEN hallo bra gjennomført – denne selvtilliten kledde du, behold den!

Myra Tucker og Jørgen Nilsen danser en argentinsk tango til sangen «Nothing is lost» av The Weeknd.

Foto: Thomas Andersen / TV 2
Foto: Thomas Andersen / TV 2 Vis mer

Av dommerne fikk hun 27 poeng.

- Gjennom skjermen og rett hjem! Så ufattelig fint at du endelig danser til partner! Flotte linjer å se, og setter pris på din innlevelse. En innlevelse jeg trodde på, elsket det, forteller Aasebø og sier videre:

- Hvis jeg skulle sagt noe, skulle jeg ønske å se mer forførende ben som en argentinsk tango har. Men herlighet, veldig bra!

Alexandra Joner og Ole Thomas Hansen danser en Cha-cha-cha til «Barbie girl» av Aqua.

Foto: Thomas Andersen / TV 2
Foto: Thomas Andersen / TV 2 Vis mer

Joner fikk 30 poeng av dommerne, og dermed årets første full pott.

- Jaaaaaaaaaa! Du leverer på alle plan Alexandra! Du gjør hver danseintressert imponert, og hver proffdanser stolt! Du beholder rollen som Barbie, samtidig som du holder karakteren i en chacha, sier hun og legger til:

- Og btw, sinnssykt bra jobba - får gåsehud av beina dine, presist og lekkert!

Foto: Thomas Andersen / TV 2
Foto: Thomas Andersen / TV 2 Vis mer

Sist ut på dansegulvet er Stig-André Berge og Norunn Ringvoll.

Av dommerne fikk Berge 24 poeng.

Proffdanser Aasebø sier dette om dansen:

- Råsterk Paso! Kontakten til partner er rå, og det intense blikket ditt får meg til å dåne. Jeg skulle ønske mer kontakt i gulvet, slik at du ser enda stødigere ut. Mangler noe intakt ned i gulvet.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer