TUNG TID: Iman var gift med David Bowie i 23 år før han døde tidligere i år. Nå har hun mistet sin kjære mor også. Foto: Pa Photos
TUNG TID: Iman var gift med David Bowie i 23 år før han døde tidligere i år. Nå har hun mistet sin kjære mor også. Foto: Pa PhotosVis mer

Iman mistet moren to måneder etter ektemannen

Det har vært en tøff start på 2016 for David Bowies enke.

SEOGHØR.NO: I begynnelsen av januar kom den triste nyheten om at musikklegenden David Bowie hadde gått bort - 69 år gammel.

Den populære artisten hadde i all hemmelighet kjempet en 18 måneder lang kamp mot kreft, så dødsfallet kom for de fleste som et stort sjokk.

I etterkant av hans død 10. januar, så har kona, den tidligere supermodellen Iman (60), holdt en lav profil, og kun vist seg offentlig et par ganger - da kledd i helsvart.

Bare to måneder etter at Iman mistet ektemannen er hun nå i dyp sorg igjen.

Fredag annonserte hun på sosiale medier at moren har gått bort.

- I sorg over min mor, Maryan Baadis, død. Håper Allah gir henne det aller beste i paradis. Jeg ber om at dere respekterer vår families privatliv mens vi sørger. #RipMaryanBaadi, skriver hun sammen med dette bildet av seg selv, sin far og sin avdøde ektemann og mor.

 

 

Skrøt av foreldrene

Iman, som arvet i underkant av en milliard kroner etter David Bowies bortgang, har tidligere fortalt hvor stolt hun var av sine foreldres arbeid i den somaliske frigjøringsbevegelsen.

- Min mor var en aktivist, og det var også min far. De kom fra en generasjon av unge somaliere som var aktivt involvert i Somalias uavhengighet i 1960, sa hun til The Guardian i 2014, ifølge E!News.com.

Hun har også kreditert sin mor for å ha gitt henne selvtillit til å tro på seg selv i alt hun gjør.

- Hun innprintet det faktum at ingen kan ta fra deg din egenverd med mindre du samtykker. Hun sa alltid til meg at det er ingenting gutter kan gjøre, for jeg har to brødre, som ikke du kan gjøre. Kanskje bedre til og med.

LES OGSÅ: Lady Gaga hedret David Bowie under Grammy Awards