Carlos Marín:

Il Divo-stjerne død

Carlos Marín, kjent fra Il Divo, har gått bort. Den verdensberømte sangeren var coronasmittet.

FOTO: Ken McKay/REX/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/NTB
FOTO: Ken McKay/REX/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nylig avbrøt den verdenskjente tenorpop-gruppen Il Divo deres juleturné på grunn av sykdom. Det viste seg at Carlos Marín ble innlagt på sykehus.

Maríns agent opplyser til Corazon Corazon at artisten, som er vaksinert, hadde blitt smittet med corona og var på respirator. Det melder Daily Mail.

Søndag skrev popgruppen på sin Instagramprofil at Marín hadde gått bort. Han ble 53 år gammel.

– Det er med tungt hjerte at vi meddeler at vår venn og partner, Carlos Marín, har gått bort. Han vil bli savnet av venner, familie og fans.

Den spansk-tyske sangeren ble dårlig etter å ha blitt coronasmittet tidlig i desember, og ble lagt i kunstig koma på Manchester Royal Hospital.

Hans ekskone Geraldine Larrosa var sammen med ham på sykehuset, opplyser gruppens agent. Selv om de har vært skilt i tolv år, har de beholdt et godt vennskap.

STRAMMER INN: Jonas Gahr Støre la mandag 13. desember frem nye tiltak for å bremse smittespredningen av coronaviruset, og da spesielt omikronvarianten. Video: Regjeringen. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer

Norgesvenner

Sanggruppen blir ansett som pionérer innen opera-pop, eller «popera». Gruppen har solgt mer enn to millioner konsertbilletter på verdensbasis. Planen var to Europa-konserter, et i Lisboa og et i La Coruña i 2022.

POPERA: Il Divo er ansett som pop-operaens far. Foto: Ken McKay/ITV/REX/SHUTTERSTOCK/NTB
POPERA: Il Divo er ansett som pop-operaens far. Foto: Ken McKay/ITV/REX/SHUTTERSTOCK/NTB Vis mer

Il Divo, som betyr stjerne på italiensk, har vært i Norge ved flere anledninger. Det var til og med her de lanserte sitt første album, «Il Divo», først.

Gruppens gjenværende tre medlemmer består av Urs Bühler fra Sveits, David Miller fra USA og Sébastien Izambard fra Frankrike.

LES OGSÅ: Kohts mor fikk corona

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer