- Ikke vits med hemmelig telefonnummer

«Idol»-Isak trodde fansen ville være mer pågående.

<strong>MER UTADVENDT:</strong> Isak mener han har blitt mer utadvendt gjennom «Idol»-deltagelsen, men innrømmer overfor Seher.no at fansen har vært mindre pågående enn han trodde innledningsvis i konkurransen. Foto: Thomas Horni / Seher.no
MER UTADVENDT: Isak mener han har blitt mer utadvendt gjennom «Idol»-deltagelsen, men innrømmer overfor Seher.no at fansen har vært mindre pågående enn han trodde innledningsvis i konkurransen. Foto: Thomas Horni / Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video med Isak nederst i saken!

SEHER.NO: Isak Knutsen Heim (16) har gjennom TV-høsten blitt en av de mest populære deltagerne «Idol». Det holdt likevel ikke, og fredag kveld måtte han forlate TV 2-konkurransen.

Så mye oppmerksomhet fikk Knutsen Heim i begynnelsen av «Idol»-tiden at han skaffet seg hemmelig telefonnummer. Det var likevel ikke nødvendig, sier han.

- Det har faktisk ikke vært så mye på telefonen. Jeg skaffet meg hemmelig telefonnummer for en stund siden, men det viste seg at det egentlig ikke var noe vits, sier han til Seher.no.

Etter fredagens kanskje overraskende exit, vender nå deltageren tilbake til Trondheim, kamerater - og god mat.

- Jeg har savnet kompisene, og hjemmelaget mat. Jeg skal ikke klage, det er et luksusproblem, men det er godt med hjemmelaget mat.

Gjennom tiden i den populære konkurransen har 16-åringen blitt tryggere på seg selv, og mener han har blitt mer trygg på seg selv.

- Jeg har kanskje blitt litt mer utadvendt, og tør litt mer. Jeg har vært meg selv hele veien, men jeg har kanskje holdt litt tilbake. Jeg angrer ikke på noe jeg har gjort, understreker han overfor Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg er helt målløs

Se videointervju her![obj:media:10474]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer