- Ikke vits å holde igjen lenger

Det ble litt ekstra varme følelser da «Jakten»-parene reiste til sydligere strøk.

SEOGHØR.NO: I mandagens episode av «Jakten på kjærligheten» på TV 2, får man se årets fire bønder reise på romantiske ferier med sine siste, utvalgte friere.

Etter gårdsuker preget av hverdagslivets gjøremål, ser parene frem til å bli bedre kjent i sus og dus i sydligere strøk.

Blant parene som virkelig kommer tettere på hverandre under ferieoppholdet, er bonden Johan Martin Tovslid (31) og frier Hanne Hvaal Amundsen.

De to har fått lagt ferien til byen Antibes på den franske riviera, og mens de nyter synet av Middelhavet og følelsen av fin sand under føttene, utveksler de to et ømt kyss.

FRANSKE FØLELSER: Johan Martin Tovslid og Hanne Hvaal Amundsen syntes det var stas å feriere sammen på rivieraen i Frankrike. Foto: TV 2
FRANSKE FØLELSER: Johan Martin Tovslid og Hanne Hvaal Amundsen syntes det var stas å feriere sammen på rivieraen i Frankrike. Foto: TV 2 Vis mer

- Kom naturlig

- Det var ikke vits å holde igjen lenger, sier Hanne i episoden, etter å ha fortalt at både hun og Johan Martin ville ta det hele litt rolig i «bli-kjent-fasen».

Til Seoghør.no forteller Johan Martin om opptakten til kysset.

- Det var veldig naturlig, egentlig. Det var riktig setting, riktig timing, og så hadde man jo lyst da, sier den sympatiske bonden lattermildt.

Bonden Marianne Nordhus (31) og frier Stian Lauluten koser seg i Llafranc utenfor Barcelona i mandagens episode. Overfor Seoghør.no røper Marianne at turens høydepunkt var den siste middagen de hadde.

- Det var en nydelig kveld med masse god mat, og siden det var i slutten av uken, var vi nok enda litt mer forelsket enn før vi dro, avslører den flotte bonden fra Fjelbergøy.

Bonde Knut Erik Ulltveit (36) og frier Siri Bjellerås ferierer i L'Escala - også det utenfor Barcelona.

PÅ VIFT: Frier Stian Lauluten sier i episoden at turen til Llafranc er blant hans første utenlandsreiser. Der koste han seg med den flotte bonden Marianne Nordhus. Foto: TV 2
PÅ VIFT: Frier Stian Lauluten sier i episoden at turen til Llafranc er blant hans første utenlandsreiser. Der koste han seg med den flotte bonden Marianne Nordhus. Foto: TV 2 Vis mer

Den spreke setesdalbonden Tor Espen Helle (34) og frier Sissel Helling Eskildsen tar derimot turen til Santa Marinella utenfor Roma i ukens «Jakten på kjærligheten».

For å få med deg alt som skjedde på parenes romantiske ferieturer, kan du se «Jakten på kjærligheten» på TV 2 mandag klokken 20.00.

LES OGSÅ: - Herlig at vi får noen nye nakne kropper