Sophia Bush og Chad Michael Murray:

- Ikke verdt det

Derfor snakker hun ikke om eksmannen.

EKSMANN: Sophia Bush røper hvorfor hun ikke får omtale eksmannen Chad Michael Murray. Foto: AP Photo/ Chris Pizzello/ NTB
EKSMANN: Sophia Bush røper hvorfor hun ikke får omtale eksmannen Chad Michael Murray. Foto: AP Photo/ Chris Pizzello/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2005 var «One Tree Hill»-stjernene Sophia Bush (39) og Chad Michael Murray (39) et av Hollywoods hotteste par, og samme året tok paret steget videre og giftet seg.

Det skulle imidlertid vise seg å bli en kortvarig romanse da de skilte lag det påfølgende året, og i 2018 kunne Bush avsløre at hun følte seg presset av produksjonen til å gifte seg med kollegaen.

Og nå kan hun røpe hvorfor eksmannen ikke lenger er en person hun velger å omtale, skriver E! News.

- Ikke tillatt

Da hun gjestet podkasten Inside of You, ledet av Michael Rosenbaum, kunne hun røpe hvorfor hun ikke lenger kan omtale eksmannen.

- Jeg får ikke lov fordi jeg har prøvd å late som jeg er et dumt barn, og hver gang jeg har gjort det blir det vridd til at jeg snakker dritt om noen som jeg ikke lenger kjenner, som åpenbart er en voksen person, forteller hun om eksmannen, og utdyper videre:

KJÆRLIGHETSDRAMA: Reality-serien «Temptation Island» viser en rekke kjærlighetsdramaer, og det fortsetter også etter innspillingen. Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

- Jeg tror man må kunne le av den man pleide å være, men når folk spør meg om fortiden som involverer noen andre... det er ikke verdt tiden min.

I et intervju med radiovert Andy Cohen fra 2018 fortalt Bush åpenhjertig at hun i utgangspunktet aldri ønsket å gifte seg med eksmannen, men at hun likevel følte seg presset til å gjøre nettopp det.

PRESSET: Stjernen følte seg presset til å inngå ekteskap med kollegaen. Foto: Matt Baron/BEI/REX/NTB
PRESSET: Stjernen følte seg presset til å inngå ekteskap med kollegaen. Foto: Matt Baron/BEI/REX/NTB Vis mer

- Hvor gammel jeg var? Jeg vet faktisk ikke, men det var rundt sesong to, fortalte Bush til radioverten den gang, og la til at «alle har vært 22 og dumme».

På spørsmål fra Cohen om hvordan hun kunne la seg overtale til å gifte seg når hun egentlig ikke ville det, hadde 35-åringen et klart svar.

Bush hevdet nemlig produksjonen skal ha vært avhenging av romansen mellom henne og Murray for å få dagene til å gå rundt.

Underutviklet hjerne

I podkastepisoden beskriver stjernen seg selv som naiv under tiden med eksmannen, men tror imidlertid at alle kan komme over dumme situasjoner som ung.

Den er duket for aller siste episode av «Keeping up with the Kardashian», og der forteller Kim Kardashian hvorfor hun vil skilles. Video: Hayo via TV 2 play Vis mer

- Jeg tror mange folk gjør dumme ting før deres prefrontal cortex er ferdigutviklet og det er den ikke før man er 26. Så du kan gjøre matten på tidslinjen min. Jeg hadde bokstavelig talt ikke en hel hjerne, forteller 39-åringen.

- Hjertet mitt sprekker

Til tross for at ekteskapet med Murray var nokså mislykket har likevel Bush tatt sjansen på giftemål atter en gang.

Tirsdag kveld skrev nemlig en rekke medier at «One Tree Hill»-stjernen endelig hadde vist frem sin hemmelige kjæreste, nærmere bestemt Grant Hughes.

Skuespilleren selv kunne imidlertid samme kveld røpe at de ikke lenger bare er kjærester - hun har nemlig også fått en skinnende diamant på fingeren.

Det bekreftet stjernen på Instagram, hvor hun delte et romantisk bilde av frieriet med følgende tekst:

«Når det viser seg at å være din favorittpersons favorittperson faktisk er den beste følelsen på jorden».

FORLOVER SEG: I TV-serien «Extreme Sisters» forlover tvillingene Anna og Lucy DeCinque seg med samme mann. Video: TLC Vis mer

Videre takket hun også et båtutleiefirma og en fotograf for å «hjelpe mitt favorittmenneske å planlegge den mest utrolige og rørende overraskelsen i livet mitt. Hjertet mitt sprekker».

LES OGSÅ: Dette synes han om ekskonas graviditet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer