«Sister Wives»:

- Ikke venner

Kody Brown har bare én kone igjen. Resten er ikke lenger venner.

SKILLES: Kody Brown med det som var hans fire koner. Fra venstre: Meri, Janelle, Christine og Robyn. Foto: Jerry Henkel/AP/NTB
SKILLES: Kody Brown med det som var hans fire koner. Fra venstre: Meri, Janelle, Christine og Robyn. Foto: Jerry Henkel/AP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen tvil om at det har vært en tung periode for TV-profil Kody Brown (53). På bare ett år har han gjennomgått tre skilsmisser, og har nå bare én kone igjen.

Gjennom 17 sesonger har Brown gjort stor suksess i TV-serien «Sister Wives», hvor kameraene har fulgt livet til Brown og hans fire koner; Meri (51), Janelle (53), Robyn (43) og Christine (50).

Det har imidlertid slått sprekker i det polygame ekteskapet, og han er nå bare gift med Robyn Brown - i det som kan sies å være «et helt vanlig ekteskap».

Nå avslører også noen av de andre konene at forholdet dem imellom heller ikke er helt rosenrødt, ifølge Entertainment Tonight.

- Har savnet det

I spesialprogrammet «Sister Wives One-on-One» diskuterer nemlig Christine og Meri Brown det mislykkede ekteskapet med Kody, og kommer samtidig med avsløringer om eget forhold.

De har nemlig problemer med å være venner.

- Jeg følte meg veldig sveket av henne, og at hun forlot meg også, fordi hun sa alltid: «Jeg ville ikke bare ha mannen. Jeg ville ha søsterkoner», sier Meri om reaksjonen hun hadde da hun fikk vite at Kody og Christine hadde gått fra hverandre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer