George Clooney:

- Ikke veldig stas

Hollywood-stjernen fyller 60 år torsdag.

FAMILIEMANN: Amal og George Clooney er godt gift og foreldre til tvillinger. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP/NTB
FAMILIEMANN: Amal og George Clooney er godt gift og foreldre til tvillinger. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I mange år ble George Clooney sett på som den hotteste ungkaren i Hollywood. Han datet en rekke flotte kvinner, men ingen klarte å lure ham ned kirkegulvet.

Mange ble derfor både overrasket og knust da det ble kjent at kjekkasen skulle gifte seg med den 16 år yngre toppadvokaten Amal Alamuddin (43).

Da Clooney skilte seg fra kona Talia Balsam (62) i 1993, etter kun to års ekteskap, sverget han nemlig at han aldri skulle gifte seg igjen. Og i mange år byttet filmstjernen ut den ene skjønnheten etter den andre uten å ta et steg videre i noen av forholdene.

Men noe forandret seg tydeligvis da han traff britiske Amal i 2013.

Etter bare et halvt år som kjærester gikk «Ocean's Eleven»-stjernen ned på kne og fridde, og høsten 2016 ga de hverandre sine ja, i det som ble regnet som årets største stjernebryllup, i en romantisk seremoni i Italia.

Året etter ble duoen foreldre til tvillingene Ella og Alexander (3).

Vis mer

Glad han ble far sent i livet

Torsdag 6. mai fyller Hollywood-stjernen 60 år, og nå avslører Clooney selv at han ikke akkurat ser frem til den kommende dagen.

- Hør her, jeg synes ikke det er veldig stas å fylle 60, men det er bedre enn å være død, svarte han i kjent og fleipende stil under et intervju med Entertainment Tonight forrige uke.

- Så jeg får vel bare være glad. Jeg har jo kun to valg, la han til.

Å bli tvillingfar i en alder av 57 år kan kanskje høres stressende ut for noen. Clooney selv angrer derimot ikke på at han startet familie tidligere.

- Nei, egentlig ikke. Det er sannsynligvis best at jeg ventet til jeg møtte kona mi.

Vis mer

Likevel påpekte han at ungenes energi noen ganger kan bli overveldende.

- Jeg fyller 60, og jeg skal ærlig innrømme at når de spør om vi skal hoppe frosk inn til soverommet, så svarer jeg at jeg kun kan hoppe et par skritt, lo han, ifølge nettstedet.

«Amal forandret alt»

To år etter bryllupet med Amal, skrøt skuespilleren uhemmet av sin kone.

- Ikke i min villeste fantasi kunne jeg se for meg at jeg noen gang skulle bli så lykkelig i et forhold som det jeg er nå, avslørte han da til Esquire magazine.

Barn var derimot ikke noe ekteparet så for seg som en selvfølge. Det har Amal, som er en ettertraktet menneskerettighetsadvokat, avslørt til Vogue.

- Det var ikke åpenbart at det skulle skje for meg, og jeg var heller ikke ivrig og spent på ideen om å bli gift eller å ha en familie, fortalte 43-åringen den gang om møtet med Clooney.

Vis mer

I fjor sommer kunne skuespilleren fortelle at heller ikke han hadde sett for seg å slå seg til ro og stifte familie i slutten av 50-årene.

- Jeg forventet ikke å få barn eller å få ei kone på dette punktet i livet. Men så kom Amal. Da forandret alt seg, på en vakker og uventet måte, sa Clooney til Sky News.

Den 6. juni 2017 ble duoen altså likevel foreldre, og allerede tre måneder senere innrømmet Oscar-vinneren at livet hadde forandret seg drastisk.

- Plutselig er du ansvarlig for andre mennesker. Det er skremmende, fortalte han, ifølge People.

- Jeg må tørke spy av dressen min. Det pleide å være mitt eget spy, men nå er det tvillingenes spy, så det funker fint, la han fleipende til.

LES OGSÅ: Giseles ektemann hyllet ekskjæresten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer