- Ikke vant til denne oppmerksomheten

«Jakten»-bonden innrømmer at presset til tider har vært stort.

JAKTER KJÆRLIGHETEN: Christian Fredrik Sandberg håper å finne sin store kjærlighet gjennom «Jakten på kjærligheten» på TV 2. Foto: TV 2
JAKTER KJÆRLIGHETEN: Christian Fredrik Sandberg håper å finne sin store kjærlighet gjennom «Jakten på kjærligheten» på TV 2. Foto: TV 2 Vis mer
SEHER.NO: Christian Fredrik Sandberg (26) har de siste månedene fått mye oppmerksomhet for sin deltagelse i TV 2-programmet «Jakten på kjærligheten». Med sine totalt 113 tilsendte brev, er Christian Fredrik den av bøndene som fikk flest brev av alle.

Seher.no har de siste ukene forsøkt å få Christian Fredrik i tale ved flere anledninger, uten å lykkes. Hedmarksbonden forteller at mye av årsaken er profileringen han får på TV-skjermen.


- Jeg snakker mye med pressen, jeg, både lokalt og regionalt. Men jeg, som mange andre, har full jobb som tar mye tid. Jeg føler at jeg får nok profilering på meg som person gjennom programmet. Tidsmessig passer det dårlig å snakke med pressen enkelte ganger. Jeg kan ikke ta telefoner fre pressen i alle mulige settinger, sier Sandberg, som jobber som salgssjef på Clarion Hotel ved flyplassen i Bergen.

Men på TV har han valgt å utlevere store deler av seg selv hver eneste uke. Til Seher.no medgir han at presset fra media har vært litt større enn hva han trodde da han valgte å bli med i programmet.


- Jeg er ikke vant til denne typen oppmerksomhet. Selvfølgelig opplever man et visst press, og derfor har jeg sagt ja eller nei til det jeg føler at er riktig. Det kommer an på om det passer, og det er det ikke alltid det gjør.
 
- Er du lei av alle pressehenvendelsene, Christian Fredrik?

- Nei, lei det er jeg ikke, sier han til Seher.no.

«Jakten på kjærligheten» ser du på TV 2 mandager klokka 20.00.  Finn ditt favorittprogram i Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ: TV 2 sensurerer «Jakten»-brevene