- Ikke vant til å blotte meg på TV

Danse-kjendisen er skeptisk til å vise seg lettkledd på direkten. Se video!

LETTKLEDD: Cecilie Skog danser «cha cha cha» med sin dansepartner Tobias Karlsson i lårkort fjærskjørt og delvis bar mage under lørdagens premiere av «Skal vi danse». Eventyreren innrømmer at hun var skeptisk til antrekket før sending. Foto: Scanpix
LETTKLEDD: Cecilie Skog danser «cha cha cha» med sin dansepartner Tobias Karlsson i lårkort fjærskjørt og delvis bar mage under lørdagens premiere av «Skal vi danse». Eventyreren innrømmer at hun var skeptisk til antrekket før sending. Foto: Scanpix Vis mer
Se Cecilie Skog snakke om sitt lettkledde antrekk nederst i saken

SEHER.NO: Tolv kjendisdansere har i flere uker trent knallhardt for å oppnå best mulig poengsum fra de fire dommerne i «Skal vi danse», men da lørdagen sesongpremiere gikk av stabelen i TV2s studio i Nydalen i Oslo endte eventyreren Cecilie Skog (36) opp på nest siste plass med bare 16 poeng.

- Vi hadde jo kanskje håpet på å få litt høyere poeng. Jeg synes kanskje det var litt strengt for vi gjorde jo noe som var riktig og noe som var bra, men vi skal bli enda bedre, sier Cecilie til Seher.no etter sendingen lørdag. 

Cecile Skog er kjent for sine knallharde ekspedisjoner til blant annet Sydpolen, Nordpolen og Mount Everest, en tilværelse som jo er ganske annerledes enn det hun er med på nå. Likevel mener eventyreren at det ikke har vært vanskelig å tilpasse seg sin nye glamorøse danse-hverdag. 

- Det er kanskje det rareste. Jeg har levd i denne verdenen noen uker og det føltes naturlig. Det var bare gøy å gjøre det i dag.

En av Cecilies nye erfaringer gjennom «Skal vi danse har vært å stille i antrekk som står i sterk kontrast til antrekkene hun bærer på sine ekspedisjoner. I lørdagens livesending danset hun i et lårkort fjær-skjørt og med delvis bar mage.

- Dette er jo litt sånn måkeskrik. Jeg føler meg litt hjemme i dette antrekket. Det er jo liksom fra Ålesund, det er måkeskrik. Neida, «less is more», sier den tøffe Vestlands-jenta om sitt lettkledde antrekk.
 
På sin «Skal vi danse»-blogg skriver Cecilie at hun har vært skeptisk til antrekket, og det er tydelig at det hele er en ny erfaring for eventyreren.  

- Jeg er jo ikke vant til å blotte meg fullstendig på Tv. Det er noe nytt, forteller Cecilie til Seher.no.

Men Cecilies danseparter Tobias Karlsson mener det er helt riktig at Ålesund-jenta ikledde seg minimalt antrekk til lørdagens «cha cha cha». 

- Hun skal jo ikke dekkes til i Bergans dunjakke. Hun skal kles av og vises frem. Sånn skal det være. Se, en kropp, det er jo fantastisk. Det er litt sånn Barbie, sier Tobias til Seher.no.

Og det er tydelig at Cecilie og Tobias har funnet tonen under forberedelsene til årets sesongpremiere av «Skal vi danse».

- Vi har hatt det så gøy. Vi har så god kjemi. Vi har vært oppe på Kilimanjaro sammen og blitt veldig godt kjent. Vi ler mye og trener virkelig hardt. Hun er en av de beste menneskene jeg noengang har møtt i hele mitt liv. Hun er helt utrolig. Hun har en smil om leppene hele tiden og er så positiv og har et fokus på hva hun skal gjøre. Jeg synes det er helt fantastisk, forteller Tobias Karlsson til Seher.no.

Men om Cecilie syntes hun blottet for mye under lørdagens direktesendte TV-show, blir det trolig litt mer dempet på parketten i neste dans


- Neste uke blir det litt mer tekkelig, sier den tøffe Ålesund-jenta til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!       

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ:  - Derfor trakk Nordlie seg fra «Skal vi danse»

Se Cecilie Skog snakke om sitt lettkledde antrekk her:


[obj:media:8926]