RASER NED I VEKT: Rockedatteren Kelly Osbourne har blitt betydelig slankere etter at hun begynte å danse flere timer daglig. Bildet til høyre er tatt i 2006. Foto: All over press
RASER NED I VEKT: Rockedatteren Kelly Osbourne har blitt betydelig slankere etter at hun begynte å danse flere timer daglig. Bildet til høyre er tatt i 2006. Foto: All over pressVis mer

- Ikke vært så tynn siden jeg gikk på dop

Kelly Osbourne raser ned i vekt etter all dansetreningen.

SEHER.NO:  Rockedatter Kelly Osbourne (24) er en av kjendisene som for tiden deltar i det populære programmet "Dancing With the Stars".

Osbourne gikk nylig ut og fortalte at programmet har hatt flere fordeler enn at hun har lært seg å danse. 24-åringen har nemlig gått ned hele seks kilo gjennom dansetreningen.

- Det er helt fantastisk. Jeg har forsøkt så mange idiotiske dietter for å gå ned i vekt, men alt jeg egentlig trengte å gjøre var å begynne å danse, uttalte hun nylig til Closer Magazine.

24-åringen har imidlertid vært slank før, men hevder det den gang var av andre grunner enn sunt kosthold og trening...

- Nå er jeg størrelse åtte etter å ha gått ned over seks kilo fra all dansetreningen. Jeg har vært så slank før, men det var da jeg brukte dop og var skikkelig usunn, forteller hun til Daily Mail.

Rockedatteren har tidligere vært åpen om at hun har slitt med avhengighet, og at hun på det verste tok hundre piller om dagen

Men til tross for at Kelly Osbourne nå er i sitt livs beste form, er hun imidlertid ikke helt fornøyd med sin nye kropp.

- Jeg elsker ikke akkurat overarmene mine, for å være helt ærlig - jeg tror jeg skal begynne å trene vekter for å tone dem mer.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Ble forbrent av kroppspray