STERKE FØLELSER: Whitney Houston og Kevin Costner danser i en av scenene fra «The Bodyguard». Kevin Costner holdt en svært følelsesladet tale til Whitneys begravelse.  Foto: Reuters
STERKE FØLELSER: Whitney Houston og Kevin Costner danser i en av scenene fra «The Bodyguard». Kevin Costner holdt en svært følelsesladet tale til Whitneys begravelse. Foto: Reuters Vis mer

«Ikke vær redd, Whitney. Når du synger for Gud, vil du være god nok»

Kevin Costner fikk kirken til å le, gråte og reise seg i begeistring med sin personlige tale til Whitney Houston.

Publisert
SEOGHØR.NO: Kevin Costner (57) ga en svært følelsesladet men også humoristisk tale, da han mimret om forholdet han fikk til Whitney Houston da de spilte inn i filmen «The Bodyguard» i 1992.
Costner avslørte i talen at superhitten «I Will Always Love You», egentlig ikke skulle være med i filmen.

- Hun skulle egentlig synge « What Becomes of the Broken Hearted». Så hva skjer med våre knuste hjerter, åpnet Costner med.

- I et øyeblikk bør vi tørke våre tårer, avlyse vår sorg og vårt sinne. Ikke glem at Cissy (Whitneys mor) og Bobbi Kristina (datteren) sitter sammen med oss, sa Costner før han henvendte seg til Bobbi Kristina.

- Din mor og jeg hadde mye tilfelles. ’Han er en gutt, hun e ren jente. Jeg er hvit, hun er svart. Du skulle ikke tro vi hadde noe tilfelles, men det hadde vi. Vi vokste begge opp i baptistkirken, sa han til latter og applaus fra baptistkirken i Newark.

Costner snakket også om usikkerheten mange hadde med at han skulle spille mot den mørkhudede Whitney i «The Bodyguard». Men selv følte han så sterkt for det at han utsatte innspillingen i et år, slik at hun kunne returnere fra turné og være med.

- Whitney var så nervøs og redd at hun ikke var god nok for rollen. Men jeg fortalte henne at jeg ville være ved hennes side hele veien. Den Whitney jeg kjente, til tross for at hun var kjent i hele verden, var alltid engstelig. Er jeg god nok? Er jeg pen nok? Vil de like meg?, sa Costner.

- Den delen som gjorde henne stor, var også den som gjorde at hun snublet, sa han.

- En rekke menn kunne spilt den rollen. Men du Whitney, var den eneste personen som kunne spilt Rachel Marron. Folk likte deg ikke bare, Whitney. De elsket deg. Jeg var din liksom-livvakt en gang. Og nå er du borte så altfor tidlig.

- Dra av gårde Whitney, dra av gårde, med en arme av engler til din himmelske far. Når du synger for ham. Ikke vær redd, du vil være god nok, sa Costner og da reise salen seg i applaus.
 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Bobby stormet ut og snek seg inn igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer