GOD TONE: Ida Fladen og Stian Blipp moret seg sammen under premierefesten for NRK3-serien «Prosjekt perfekt» sist uke.  Foto: Espen Solli
GOD TONE: Ida Fladen og Stian Blipp moret seg sammen under premierefesten for NRK3-serien «Prosjekt perfekt» sist uke. Foto: Espen SolliVis mer

- Ikke vær lei deg, Stian

Ida Fladen flørter med Blipp på Instagram.

SEOGHØR.NO: Sist uke fortalte «Torsdag kveld fra Nydalen»-kjekkasen Stian Blipp (23) til Se og Hør at han for noen år siden hadde møtt opp på en fest for å treffe programleder Ida Fladen (27).

– Jeg hadde jo hørt at denne Ida Fladen skulle være tidenes party-chick. Så jeg møtte opp på Prix Radios prisutdeling og tenkte jeg skulle finne damen. Jeg ble skuffet!

– Hva skjedde?

– Nei, hva skjedde. Hun kom ikke, sa Blipp til Se og Hør.

Da Ida, som for tiden er aktuell i NRK3-serien «Prosjekt perfekt», så oppslaget i Se og Hør på fredag, la hun ut bildet av artikkelen på sin Instagram-profil, med følgende kommentar: 

I BLADET: I sist ukes weekend-utgave av Se og Hør kan du lese mer om Stians fascinasjon for venninnen Ida.
I BLADET: I sist ukes weekend-utgave av Se og Hør kan du lese mer om Stians fascinasjon for venninnen Ida. Vis mer

– Ikke vær lei deg, @stianblipp, ingen som har sagt at dét toget har gått.

Nysingel.

I serien medvirker også Idas kjæreste, Aleksander Austnes. Men etter at kameraene ble skrudd av, tok forholdet slutt.

- Jeg ble singel i slutten av juni. Det går veldig greit å se oss sammen på TV. Det var også noe jeg hadde forberedt meg på, forteller Fladen til Dagbladet.

Den sjarmerende bergenseren er ikke alene om å ville sjekke opp Ida. Flere beundrere har allerede gitt lyd fra seg.

- Jeg har fått en del frierbrev og blitt bedt på date, men når jeg ikke kjenner dem, så er det lite aktuelt, sier hun lattermildt til Dagbladet.

Artikkelen fortsetter under annonsen

- Ida er dritsjarmerende

I etterkant av Prix-festen Stian henviste til, fikk de to TV- og radioprofilene omsider møtt hverandre, og i dag omtaler de seg som gode venner.

Da Stian deltok på premierefesten for «Prosjekt perfekt», skrøt han uhemmet av 27-åringen.

– Ida er en dritsjarmerende dame! Jeg har klokkertro på at det kommer til å smelle når hun er på skjermen, sa Norges kanskje mest attraktive ungkar om sin single venninne.

 

JAKTER PÅ PERFEKSJON: I «Prosjekt perfekt» skal Ida Fladen bygge seg opp fysisk og psykisk på tre måneder, med mål om å få det perfekte liv.  Foto: NRK
JAKTER PÅ PERFEKSJON: I «Prosjekt perfekt» skal Ida Fladen bygge seg opp fysisk og psykisk på tre måneder, med mål om å få det perfekte liv. Foto: NRK Vis mer