GOD TONE: Ida Fladen og Stian Blipp moret seg sammen under premierefesten for NRK3-serien «Prosjekt perfekt» sist uke.  Foto: Espen Solli
GOD TONE: Ida Fladen og Stian Blipp moret seg sammen under premierefesten for NRK3-serien «Prosjekt perfekt» sist uke. Foto: Espen SolliVis mer

- Ikke vær lei deg, Stian

Ida Fladen flørter med Blipp på Instagram.

SEOGHØR.NO: Sist uke fortalte «Torsdag kveld fra Nydalen»-kjekkasen Stian Blipp (23) til Se og Hør at han for noen år siden hadde møtt opp på en fest for å treffe programleder Ida Fladen (27).

– Jeg hadde jo hørt at denne Ida Fladen skulle være tidenes party-chick. Så jeg møtte opp på Prix Radios prisutdeling og tenkte jeg skulle finne damen. Jeg ble skuffet!

– Hva skjedde?

– Nei, hva skjedde. Hun kom ikke, sa Blipp til Se og Hør.

Da Ida, som for tiden er aktuell i NRK3-serien «Prosjekt perfekt», så oppslaget i Se og Hør på fredag, la hun ut bildet av artikkelen på sin Instagram-profil, med følgende kommentar: 

I BLADET: I sist ukes weekend-utgave av Se og Hør kan du lese mer om Stians fascinasjon for venninnen Ida.
I BLADET: I sist ukes weekend-utgave av Se og Hør kan du lese mer om Stians fascinasjon for venninnen Ida. Vis mer

– Ikke vær lei deg, @stianblipp, ingen som har sagt at dét toget har gått.

Nysingel.

I serien medvirker også Idas kjæreste, Aleksander Austnes. Men etter at kameraene ble skrudd av, tok forholdet slutt.

- Jeg ble singel i slutten av juni. Det går veldig greit å se oss sammen på TV. Det var også noe jeg hadde forberedt meg på, forteller Fladen til Dagbladet.

Den sjarmerende bergenseren er ikke alene om å ville sjekke opp Ida. Flere beundrere har allerede gitt lyd fra seg.

- Jeg har fått en del frierbrev og blitt bedt på date, men når jeg ikke kjenner dem, så er det lite aktuelt, sier hun lattermildt til Dagbladet.

- Ida er dritsjarmerende

I etterkant av Prix-festen Stian henviste til, fikk de to TV- og radioprofilene omsider møtt hverandre, og i dag omtaler de seg som gode venner.

Da Stian deltok på premierefesten for «Prosjekt perfekt», skrøt han uhemmet av 27-åringen.

– Ida er en dritsjarmerende dame! Jeg har klokkertro på at det kommer til å smelle når hun er på skjermen, sa Norges kanskje mest attraktive ungkar om sin single venninne.

 

JAKTER PÅ PERFEKSJON: I «Prosjekt perfekt» skal Ida Fladen bygge seg opp fysisk og psykisk på tre måneder, med mål om å få det perfekte liv.  Foto: NRK
JAKTER PÅ PERFEKSJON: I «Prosjekt perfekt» skal Ida Fladen bygge seg opp fysisk og psykisk på tre måneder, med mål om å få det perfekte liv. Foto: NRK Vis mer