Ikke uten min BH

Jim Carrey kommer aldri til å få se kjæresten sin naken. Aldri.

SAMMEN: Jenny McCarthy syns at sexlivet mellom henne og komikeren Jim Carrey er fantatisk. Men hun beholder klærne på! Foto: All Over Press
SAMMEN: Jenny McCarthy syns at sexlivet mellom henne og komikeren Jim Carrey er fantatisk. Men hun beholder klærne på! Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Man skulle tro at skuespilleren Jim Carrey (44) priset Herren etter å ha blitt sammen med den smukke og brystfagre Playboy-modellen Jenny McCarthy (33).

Men det skulle vise seg at det ville bli svært vanskelig å få den tidligere nakenmodellen til å kle av seg på soverommet!


Jim falt for puppemodell. Les mer om forholdet her!


- Jeg har et stort arr etter et keisersnitt på magen, og magen er også full av strekkmerker. Etter å ha født barn, henger puppene rett ned. Jeg kommer aldri til å ha sex uten BHen min på, sier Jenny, som er mammaen til lille Evan (4).


- Jeg hater å kjenne puppene mine skli forbi armene mine og ligge der flate som pannekaker, sier McCarthy til Contactmusic. - Derfor kler jeg ikke av meg lenger.

Men, med eller uten BH, jenta sier at forholdet mellom henne og Carrey er utrolig.


- Det er veldig ekte, veldig kjærlig, veldig spirituelt. Og sexen er nydelig!
SEHER: Blåmerker etter sexscener på vaskemaskinen!Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer