- Ikke ute etter å hevne meg på eksen

«Idol»-deltageren har planer om å være singel etter at hun ble dumpet.

VISER INTERESSE: Etter «Idol»-deltagelsen har guttene vist interesse for den flotte Sigdal-jenta. Men Leer har planer om å være singel en stund. Foto: Stella Pictures
VISER INTERESSE: Etter «Idol»-deltagelsen har guttene vist interesse for den flotte Sigdal-jenta. Men Leer har planer om å være singel en stund. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video med Tønni Marie Leer nederst i saken!

SEHER.NO: Tønni Marie Leer (17) fikk gjennom de første sendingene av «Idol» mye oppmerksomhet fordi hun ble dumpet av kjæresten like før audition. Det førte til at hun begynte å gråte før hun fikk sunget en tone.

Likevel tok hun dommerne med storm, og Marion Ravn sa følgende etter det flotte audition-prestasjonen:

«Den beste hevnen er at du står der, ser fantastisk ut og kommer på TV i hele Norge. Nå kan han angre, den drittsekken.»


Men 17-åringen forklarer at hun ikke var ute etter hevn.

- For det første var jeg ikke ute etter noen hevn, og jeg gjorde dette for min del. Så jeg tenker nok ikke på den måten. Han får synes hva han vil, sier hun til Seher.no.

Det nådde ikke helt frem fredag for Leer, som ikke gikk til finalen. Deltageren var ikke helt fornøyd med dommernes kommentarer.

- Det er selvfølgelig ikke noe gøy å få høre at man synger for dårlig. Det er ikke det man liker å høre. Men man må være forberedt på sånne ting.

Etter at hun ble med i «Idol» forklarer 17-åringen at hun har fått en rekke henvendelser fra gutter. Men noe nytt forhold er ikke aktuelt helt ennå.

- Hvem setter ikke pris på oppmerksomhet? Og det har blitt noen henvendelser, men jeg har ingen i kikkerten ennå. Jeg må holde meg singel en liten stund, sier hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg likte ikke Bieber-sammenligningen[obj:media:10136]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer