- Ikke tro på dette tullet

Superstjernen fyrer løs mot «sladderjournalist».

SLÅR TILBAKE: «Alle vet at jeg er en av Lady GaGas største fans. Så ikke tro på dette tullet. Jeg er et lite monster, og ingen kan ta det fra meg», skriver Lily Allen på sin Twitter-profil. Foto: All Over Press
SLÅR TILBAKE: «Alle vet at jeg er en av Lady GaGas største fans. Så ikke tro på dette tullet. Jeg er et lite monster, og ingen kan ta det fra meg», skriver Lily Allen på sin Twitter-profil. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Popstjernen Lily Allen er aldri redd for å si hva hun mener om diverse kjendiser. Men 25-åringen nekter å tolerere ryktene som har oppstått om at hun har fyret løs mot sangstjerne-kollega Lady GaGa (24).
 
Enkelte hevder nemlig at Allen kalte GaGa for en mann da hun spilte på festivalen «Big Chill». Ifølge tilhørere skal Lily - på scenen - ha vitset om at Lady GaGa har penis, før hun etter hvert moderert seg.
 
- Jeg bare tuller, jeg elsker henne! skal hun ha sagt, ifølge OK! Magazine.

Men etter å ha lest om ryktene i media tar Allen nå til motmæle mot skriveriene.

«Alle vet at jeg er en av Lady GaGas største fans. Så ikke tro på dette tullet. Jeg er et lite monster, og ingen kan ta det fra meg», skriver hun på sin egen Twitter-side.

Hun fortsetter med en tirade mot journalisten som først skrev om det hun skal ha sagt på scenen. Deretter unnskylder hun seg til fansen for at hun kanskje virker litt gretten.

«Unnskyld for at jeg virker litt gretten i dag. Morgenkvalme, tannpine, trøtthet, i tillegg til en sladderjournalist som fyrer opp alt. Ingen bra miks», skriver hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 

LES OGSÅ: Dette bildet sjokkerer England

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer