Zoe Häggkvist:

Ikke til å kjenne igjen

Sangstjernens datter ser helt annerledes ut.

FLOKKEN: Carola Häggkvist, her avbildet med sønnen Amadeus og datteren Zoe. Foto: Expressen / NTB
FLOKKEN: Carola Häggkvist, her avbildet med sønnen Amadeus og datteren Zoe. Foto: Expressen / NTB Vis mer
Publisert

Slagerdronningen Carola Häggkvist (56) er aller best kjent for sitt musikalske talent, og har tatt Skandinavia med storm med låter som «Fångad av en stormvind», «Främling» og «Tommy tycker om mig».

Karrieren til Carola har vært eventyrlig, men det er trolig det som har hendt på hjemmebane som er aller viktigst for henne. Hun er mor til to barn: Amadeus Sögaard (25), som hun har med norske Runar Søgaard (55), og 14 år gamle Zoe Häggkvist.

Sistnevnte adopterte Carola for elleve år siden, da hun var bare tre år gammel. De siste årene har sangeren titt og ofte delt hyllester til barna sine, og nå har hun delt nye bilder av datteren sin.

Ulik seg selv

I innlegget på Instagram skriver Carola blant annet at hun lengter hjem til datteren for kos. Hun erkjenner også at det ikke blir så mye kos, nå som Zoe har blitt tenåring.

Hun påpeker også det at 14-åringen som følge av alderen tar mer eierskap til sitt eget utseende. De svarte lokkene er en saga blott, og Zoe har nå lange, blonde fletter.

«Men jeg er så glad på dine vegne», skriver den stolte moren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer