Tara Reid:

Ikke til å kjenne igjen

- Blunk to ganger om du trenger hjelp!

BEKYMRET: Flere fans har ytret sin bekymring etter at Tara Reid la ut en video på TikTok. Foto: Shutterstock editorial/NTB
BEKYMRET: Flere fans har ytret sin bekymring etter at Tara Reid la ut en video på TikTok. Foto: Shutterstock editorial/NTB Vis mer
Publisert

Den amerikanske skuespilleren Tara Reid (46) fikk flere til å sperre opp øynene da hun i helgen publiserte en ny video på TikTok.

«American Pie»-stjernen delte en kort videosnutt der hun stirret inn i kamera mens hun sang Beatles-låten «Here Comes the Sun».

Videoen har fått flere til å reagere i kommentarfeltet.

«Er jeg en fæl person som sier at jeg ikke kjente igjen hvem dette var?», er det en som skriver.

«Blunk to ganger hvis du trenger hjelp!» spøker en annen.

Noen tar Reid i forsvar og mener folk bare ikke er vant med å se kjendiser bli eldre.

«Alle nettrollene som kommenterer bare fordi det er en kjendis som ikke bruker filter. Alder skjer, folkens», har en person kommentert til Reids forsvar. Folk er likevel raske med å svare tilbake:

«Alder skjer. Dette er ikke alder, det er operasjoner».

DEN GANG DA: Her er Tara Reid avbildet i 2007. Foto: NTB
DEN GANG DA: Her er Tara Reid avbildet i 2007. Foto: NTB Vis mer

Vil ikke kommentere skjønnhetsoperasjoner

Det er imidlertid ikke kjent om Reids utseende skyldes kosmetiske inngrep. Selv om hun ikke har adressert kommentarer som hevder at hun har operert ansiktet, har 46-åringen tidligere uttalt seg om to operasjoner som ikke gikk som forventet.

Det var da hun opererte inn silikon at brystene hennes ble større enn ønsket, og hun ble også misfornøyd med resultatet etter å ha prøvd å gjøre midjen sin mer markert.

UGJENKJENNELIG: Popstjernen er nesten ugjenkjennelig etter dette. Video: Instagram @brianmcfadden123 Vis mer

Utseendet hennes ble ofte et tema for stygge overskrifter i media, og overfor Buzz Feed har hun uttalt seg om hvordan det var å lese saker og se bilder av kroppen sin.

- Det var en forferdelig opplevelse og alle kastet det i ansiktet på meg. Hvorfor skulle de være så slemme?

I intervjuet med Buzz Feed kommer det frem at Reid før intervjuet hadde spurt om å ikke få spørsmål som gjaldt mulige kosmetiske inngrep hun hadde gjort.

«THE HOLIDAY»: Det er ingen tvil om at «The Holiday» er et absolutt must for mange før jul, men hvordan ser stjernene egentlig ut i dag? Video: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

Skuespilleren hevder også at de stygge overskriftene gjorde at hun ikke fikk flere filmroller.

- Hvordan kunne det påvirke meg så mye, spesielt når det aldri har vært en artikkel som handler om at jeg er uprofesjonell? forteller hun åpent i intervjuet.

Gjør comeback

Reid skapte et navn for seg selv etter at hun landet rollen som «Vicky» i den drøye filmen «American Pie». Seinere har hun hatt flere roller i ulike filmer og TV-serier, og prydet forsiden til magasiner som Playboy og Rolling Stone.

UGJENKJENNELIG: «Bloggerne»-profil Joakim Kleven hadde ventet i 27 år på å få oppfylt en drøm, nemlig å bli kledd opp i drag. Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Selv om folk virker å være bekymret skal alt være i orden for 46-åringen, til tross for at flere skandaler opp gjennom årene har satt en stopper for skuespillerkarrieren.

Reid har fortalt at hun er på vei tilbake inn i rampelyset, og under pandemien kunne hun blant annet røpe at hun jobbet med hele 16 prosjekter.

- Jeg har endelig bestemt meg for at jeg ikke skal vente på at andre skal ansette meg. Jeg skal begynne å ansette meg selv. Jeg skal lage min egen skjebne og min egen fremtid, sa hun til Variety tidligere i år.

LES OGSÅ: Ugjenkjennelig etter suksessen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer