Jeremy Jackson fra «Baywatch»:

Ikke til å kjenne igjen

Slik ser ungpikeidolet ut i dag.

GLANSDAGER: Den ikoniske TV-serien gikk som en farsott på 90-tallet. Foto: NTB
GLANSDAGER: Den ikoniske TV-serien gikk som en farsott på 90-tallet. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Jeremy Jackson (41) ble for alvor kjent da han spilte Hobie, sønnen til David Hasselhoff (70), i den ikoniske 90-talls serien «Baywatch».

Han hadde en lysende karriere foran seg, og svært mange falt pladask for den sjarmerende unggutten som man fikk følge i TV-serien i hele 159 episoder.

VOKST OPP: Sylvester Stallones datter, Sistine, har blitt voksen. Video: Rød Løper Vis mer

Fikk rollen som 11-åring

Jackson var bare 11 år gammel da han landet rollen som den sjarmerende Hobie, en rolle han overtok i sesong to etter at Brandon Call forlot serien for å medvirke i TV-serien «Kaos i familien».

Denne rollen spilte Jackson helt frem til han var 18 år gammel, og seerne fikk dermed følge hans utvikling i «Baywatch» fra barn til tenåring.

Ungpikeidolet er i dag blitt 41 år, og nye bilder av den tidligere superstjernen får flere til å måpe av begeistring.

UGJENNKJENNELIG: Skuespiller Jeremy Jackson ser ikke lenger ut som unggutten Hobie. Foto: Brian Ach/Getty Images
UGJENNKJENNELIG: Skuespiller Jeremy Jackson ser ikke lenger ut som unggutten Hobie. Foto: Brian Ach/Getty Images Vis mer

Trøbbel på hjemmebane

Selv om mange spådde en lysende karriere for det unge stjerneskuddet, klarte ikke Jackon å håndtere suksessen og berømmelsen som fulgte med serien.

Som 16 åring hadde han tjent over 15 millioner kroner, hvorpå han brukte pengene på fest og kvinner, og det var dette som skulle føre til at han måtte forlate «Baywatch» i 1998.

I 2012 giftet Jackson seg med sin mangeårige kjæreste, skuespiller Loni Willson (39), men skilte seg allerede to år senere.

UVELKOMMEN GJEST: I det nye programmet «Good Sex» på Discovery+ skal sexinstruktør Caitlyn hjelpe par med å forbedre sexlivet. For Ben og Annie kommer det frem et svært tydelig problem på soverommet. Video: Rød Løper / Discovery+ Vis mer

Jackson som ikke har funnet lykken på nytt etter skilsmissen, lever nå det glade singelliv som personlig trener i USA.

LES OGSÅ: Viser frem kjæresten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer