Ekskona til Arnold Schwarzenegger sjokkerer

Ikke til å kjenne igjen

Sosietetskvinnen får bekymrede kirurger til å riste på hodet.

BEDRATT: Arnold og Maria giftet seg i 1986. Sjokket var stort da hun fikk vite at ektemannen hadde vært utro med hushjelpen, og i 2011 var bruddet et faktum. Foto: Bei/REX
BEDRATT: Arnold og Maria giftet seg i 1986. Sjokket var stort da hun fikk vite at ektemannen hadde vært utro med hushjelpen, og i 2011 var bruddet et faktum. Foto: Bei/REX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den tidligere førstedamen i California, Maria Shriver (66), fikk folk til å sperre opp øynene da hun kom spaserende i et fasjonabelt nabolag i Santa Monica utenfor Los Angeles.

For det var ingen tvil om at utseendet til Arnold Schwarzeneggers (75) eks-kone har forandret seg dramatisk.

For mange sprøyter

Eksperter innenfor plastisk kirurgi er ikke i tvil om hvor det har gått galt med Maria Shriver. De mener den tidligere guvernørfruen har vært altfor raus med bestillingene hos diverse «skjønnhetsklinikker».

- Dessverre har hun fått for altfor mange fillers i ansiktet, mener den anerkjente kirurgen David Saadat til Radar Online.

Kirurgen tror også at en eller annen i hans bransje har vært litt for ivrig med såkalte PDO trådløft, der tynne tråder under huden trekker ansiktsdetaljene bakover i et forsøk på gjenskape linjene fra yngre år.

Radar Online har snakket med flere eksperter, og de er ikke imponert over forsøkene på å oppnå et ungdommelig utseende.

- Maria kunne med fordel ha fått oppløst fillerne sine og startet forfra igjen. I hennes alder ville jeg heller anbefalt en ansiktsløftning i stedet for stadig flere fillere, fortsetter Sadaat.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer