Ekskona til Arnold Schwarzenegger sjokkerer

Ikke til å kjenne igjen

Sosietetskvinnen får bekymrede kirurger til å riste på hodet.

BEDRATT: Arnold og Maria giftet seg i 1986. Sjokket var stort da hun fikk vite at ektemannen hadde vært utro med hushjelpen, og i 2011 var bruddet et faktum. Foto: Bei/REX
BEDRATT: Arnold og Maria giftet seg i 1986. Sjokket var stort da hun fikk vite at ektemannen hadde vært utro med hushjelpen, og i 2011 var bruddet et faktum. Foto: Bei/REX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den tidligere førstedamen i California, Maria Shriver (66), fikk folk til å sperre opp øynene da hun kom spaserende i et fasjonabelt nabolag i Santa Monica utenfor Los Angeles.

For det var ingen tvil om at utseendet til Arnold Schwarzeneggers (75) eks-kone har forandret seg dramatisk.

NOE HAR GÅTT GALT: Maria Shriver ligner ikke lenger på seg selv – og folk på gata trodde ikke sine egne øyne da de oppdaget henne. Foto: London Entertainment / Splash News
NOE HAR GÅTT GALT: Maria Shriver ligner ikke lenger på seg selv – og folk på gata trodde ikke sine egne øyne da de oppdaget henne. Foto: London Entertainment / Splash News Vis mer

For mange sprøyter

Eksperter innenfor plastisk kirurgi er ikke i tvil om hvor det har gått galt med Maria Shriver. De mener den tidligere guvernørfruen har vært altfor raus med bestillingene hos diverse «skjønnhetsklinikker».

- Dessverre har hun fått for altfor mange fillers i ansiktet, mener den anerkjente kirurgen David Saadat til Radar Online.

UTROLIG: Slik så Maria ut for bare to år siden. Foto: MediaPunch/Shutterstock
UTROLIG: Slik så Maria ut for bare to år siden. Foto: MediaPunch/Shutterstock Vis mer

Kirurgen tror også at en eller annen i hans bransje har vært litt for ivrig med såkalte PDO trådløft, der tynne tråder under huden trekker ansiktsdetaljene bakover i et forsøk på gjenskape linjene fra yngre år.

Radar Online har snakket med flere eksperter, og de er ikke imponert over forsøkene på å oppnå et ungdommelig utseende.

- Maria kunne med fordel ha fått oppløst fillerne sine og startet forfra igjen. I hennes alder ville jeg heller anbefalt en ansiktsløftning i stedet for stadig flere fillere, fortsetter Sadaat.

EKSTREMT: Natasha Crown har allerede utført seks rumpeoperasjoner. Nå planlegger hun sin sjette. Video: Instagram / Youtube / DailyStar. Reporter: Celina Morken Vis mer

Alt for stramt

Beverly Hills- kirurgen Michael K. Obeng har gjennom en årrekke opparbeidet seg en kundeliste bestående av svært mange av filmbyens stjerner. Heller ikke han har mange lovord å komme med.

- Det ser ut til at Maria i tillegg har fått utført et såkalt panneløft og ansiktsløft. Men den som har gjort dette har strammet det opp altfor mye, sier han til nettstedet.

Shriver flyttet fra Arnold Schwarzenegger i 2011, etter at hun fant ut at «Terminator»-stjernen hadde fått barn med parets hushjelp 15 år tidligere. Skilsmisseprosessen har vært mildt sagt langdryg – først i fjor var alle formalitetene i havn og ekteskapet kunne avsluttes.

STORT: I «Insider Fem» blir vi kjent med Sindy Starlet. Hun har lyst på Skandinavias største pupper. Video: Dplay/Rød Løper Vis mer

Nå er Shriver travelt opptatt som byggeleder. Skilsmisseoppgjøret har gjort det mulig for henne å sette i gang byggingen av et drømmehus – designet helt etter hennes egen smak.

Maria fikk nemlig utrolige to milliarder kroner – halvparten av eksmannens formue.

LES OGSÅ: - Holdt på å kaste opp

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer