Lady Gaga:

Ikke til å kjenne igjen

Lady Gaga er kjent for å endre stil. Nå er hun nesten ikke til å kjenne igjen.

NYE BILDER: Det er slik som dette vi er blitt vant til å se Lady Gaga de siste årene. På nye bilder er hun nesten ikke til å kjenne igjen. Foto: Anthony Harvey/ REX/ NTB
NYE BILDER: Det er slik som dette vi er blitt vant til å se Lady Gaga de siste årene. På nye bilder er hun nesten ikke til å kjenne igjen. Foto: Anthony Harvey/ REX/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi ser henne som regel med lange, platinablonde lokker, men fra tid til annen overrasker Lady Gaga (34) oss. Nylig har den amerikanske skuespilleren og artisten vært innom både lyseblått og lilla hår, og det er nok få som har endret stil så ofte som henne.

I 2010 skrev hun seg inn i motehistorien for evig og alltid, da hun gikk i en kjole som var laget av oksekjøtt på MTV Video Music Awards.

Og nå overrasker hun igjen. Hennes siste innlegg på Instagram får nemlig fansen til å sperre opp øynene, da hun nesten ikke er til å kjenne igjen. De ellers så lyse hårfargene er byttet ut med en kort, mørk sveis.

FALL: Under en konsert i Las Vegas tok Lady Gaga en fan opp på scenen. Det var kanskje ikke så lurt. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV Foto: CNN Vis mer

På settet

På bildet har Gaga på seg flere blikkfang i store gullsmykker og en hvit pelslue, men sveisen kommer man altså likevel ikke unna.

Bildet er for øvrig tatt i forbindelse med innspillingen av den kommende dramafilmen «House Of Gucci», som etter planen slippes senere i år. Gaga poserer med skuespiller Adam Driver, som også medvirker i filmen.

Det er neppe usannsynlig at Gaga har på parykk for anledningen, men dette har hun i så fall valgt å holde for seg selv. I kommentarfeltet er likevel fansen i ekstase over det nye bildet på stjernens Instagram-profil.

«Ingenting kunne ha forberedt meg på dette bildet», skriver én.

«Jeg skjelver», skriver en annen, mens flere allerede mener Gaga kommer til å vinne en Oscar for rollen som Patrizia Reggiani, også kjent som Patrizia Gucci.

NY FILM: Innspillingen av den kommende filmen «House Of Gucci» er i full gang. Her er Lady Gaga og Adam Driver avbildet under innspillingen. Foto: Miguel Medina / AFP / NTB
NY FILM: Innspillingen av den kommende filmen «House Of Gucci» er i full gang. Her er Lady Gaga og Adam Driver avbildet under innspillingen. Foto: Miguel Medina / AFP / NTB Vis mer
I MILANO: Her er superstjernen avbildet under filminnspillingen i Italia. Foto: Splash News / NTB
I MILANO: Her er superstjernen avbildet under filminnspillingen i Italia. Foto: Splash News / NTB Vis mer

- Aldri fri

Som nevnt har Gaga, hvis egentlige navn er Stefani Joanne Angelina Germanotta, testet mange stiler. Hun har gått på høyere hæler enn de aller fleste kan drømme om, og testet ut alle regnbuens farger på håret.

- Jeg er Lady Gaga døgnet rundt. Jeg har aldri fri. Du vil aldri se meg i joggebukser og hettegenser, sa hun til The Evening Standard i 2010.

RUNDE TO: Dagbladets intervju med Lady Gaga gikk viralt allerede i 2009. Nå er videoen igjen tilbake for fullt, ti år senere. Video: Nicolai Delebekk Vis mer

Hyllet

Se og Hørs eget motepoliti, Jan Thomas, har hyllet Gagas mange stil-forandringer tidligere.

- Lady Gaga er en av vår tids mest talentfulle artister. Hun mestrer absolutt alt, fra å skrive låter til å spille instrumenter - og selvsagt synge. Nå har hun vist seg som en dyktig skuespiller også, og ikke minst er hun en meget kreativ stylist, sa han, og fortsatte:

- Image har vært eksepsjonelt viktig for henne. Hun har brukt den internasjonale arenaen til å markere seg gjennom personlige uttrykk.

Han har også latt seg imponere av stjernas stilreise.

- De siste årene har hun sakte, men sikkert vist oss en mykere og mer sårbar side, mente han.

RYKTEFLOM: Etter at Bradley Cooper ble singel, ble det spekulert på om han og Lady Gaga ville finne hverandre. Vis mer

LES OGSÅ: Slik ser barne­stjernene ut nå

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer