Lady Gaga:

Ikke til å kjenne igjen

Lady Gaga er kjent for å endre stil. Nå er hun nesten ikke til å kjenne igjen.

NYE BILDER: Det er slik som dette vi er blitt vant til å se Lady Gaga de siste årene. På nye bilder er hun nesten ikke til å kjenne igjen. Foto: Anthony Harvey/ REX/ NTB
NYE BILDER: Det er slik som dette vi er blitt vant til å se Lady Gaga de siste årene. På nye bilder er hun nesten ikke til å kjenne igjen. Foto: Anthony Harvey/ REX/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi ser henne som regel med lange, platinablonde lokker, men fra tid til annen overrasker Lady Gaga (34) oss. Nylig har den amerikanske skuespilleren og artisten vært innom både lyseblått og lilla hår, og det er nok få som har endret stil så ofte som henne.

I 2010 skrev hun seg inn i motehistorien for evig og alltid, da hun gikk i en kjole som var laget av oksekjøtt på MTV Video Music Awards.

Og nå overrasker hun igjen. Hennes siste innlegg på Instagram får nemlig fansen til å sperre opp øynene, da hun nesten ikke er til å kjenne igjen. De ellers så lyse hårfargene er byttet ut med en kort, mørk sveis.

På settet

På bildet har Gaga på seg flere blikkfang i store gullsmykker og en hvit pelslue, men sveisen kommer man altså likevel ikke unna.

Bildet er for øvrig tatt i forbindelse med innspillingen av den kommende dramafilmen «House Of Gucci», som etter planen slippes senere i år. Gaga poserer med skuespiller Adam Driver, som også medvirker i filmen.

Det er neppe usannsynlig at Gaga har på parykk for anledningen, men dette har hun i så fall valgt å holde for seg selv. I kommentarfeltet er likevel fansen i ekstase over det nye bildet på stjernens Instagram-profil.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer