Adele Adkins:

Ikke til å kjenne igjen

Artisten skal ha gått ned rundt 45 kilo.

VEKTNEDGANG: Artisten Adele har gått vesentlig ned i vekt det siste året, og sjokkerer ytterligere på nye bilder. Foto: NTB Scanpix
VEKTNEDGANG: Artisten Adele har gått vesentlig ned i vekt det siste året, og sjokkerer ytterligere på nye bilder. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Adele Adkins (31) slo for alvor gjennom da hun slapp sitt andre studioalbum «21» i 2011. Siden den gang har hun knust rekorder og toppet hitlistene verden over.

Det er riktignok mer enn hennes store stemme som har vakt oppmerksomhet det siste året. Artisten har nemlig gått vesentlig ned i vekt etter at det i april ble kjent at hun skulle skilles fra ektemannen Simon Konecki (45).

Nye bilder av stjernen får derimot fansen til å sperre opp øynene og flere uttrykker bekymring for 31-åringen.

- Gått ned rundt 45 kilo

Adele er kjent for å sky offentligheten, og blir derfor sjelden fanget opp av fotografer utenfor den røde løperen. Nylig ble hun imidlertid observert på den karibiske øya Anguilla sammen med Harry Styles (25) og programleder James Corden (41).

Psykologistudent Lexi Larson (19) var ekstra heldig og fikk et stjernemøte som nok sent går i glemmeboken. Til magasinet People forteller 19-åringen at hun endte opp i en rundt 15 minutter lang samtale med stjernene, som selv hadde tatt initiativ til å snakke.

- Vi snakket om livet og skole og hva jeg og vennen min ønsket å gjøre. De stilte oss spørsmål. Det var en veldig positiv opplevelse. Det var kult, uttaler Larson til magasinet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer