Adele Adkins:

Ikke til å kjenne igjen

Artisten skal ha gått ned rundt 45 kilo.

VEKTNEDGANG: Artisten Adele har gått vesentlig ned i vekt det siste året, og sjokkerer ytterligere på nye bilder. Foto: NTB Scanpix
VEKTNEDGANG: Artisten Adele har gått vesentlig ned i vekt det siste året, og sjokkerer ytterligere på nye bilder. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Adele Adkins (31) slo for alvor gjennom da hun slapp sitt andre studioalbum «21» i 2011. Siden den gang har hun knust rekorder og toppet hitlistene verden over.

Det er riktignok mer enn hennes store stemme som har vakt oppmerksomhet det siste året. Artisten har nemlig gått vesentlig ned i vekt etter at det i april ble kjent at hun skulle skilles fra ektemannen Simon Konecki (45).

Nye bilder av stjernen får derimot fansen til å sperre opp øynene og flere uttrykker bekymring for 31-åringen.

- Gått ned rundt 45 kilo

Adele er kjent for å sky offentligheten, og blir derfor sjelden fanget opp av fotografer utenfor den røde løperen. Nylig ble hun imidlertid observert på den karibiske øya Anguilla sammen med Harry Styles (25) og programleder James Corden (41).

VISTE SEG FRAM: Adele viste fram sin slanke figur på ferie i Anguilla. Foto: NTB Scanpix
VISTE SEG FRAM: Adele viste fram sin slanke figur på ferie i Anguilla. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Psykologistudent Lexi Larson (19) var ekstra heldig og fikk et stjernemøte som nok sent går i glemmeboken. Til magasinet People forteller 19-åringen at hun endte opp i en rundt 15 minutter lang samtale med stjernene, som selv hadde tatt initiativ til å snakke.

- Vi snakket om livet og skole og hva jeg og vennen min ønsket å gjøre. De stilte oss spørsmål. Det var en veldig positiv opplevelse. Det var kult, uttaler Larson til magasinet.

SJOKK: Det siste året har vært tungt for Erlend Elias etter at han mistet faren sin i fjor august. I den nye Viafree-serien «Helt ærlig», får vi bli med når Erlend Elias går på vekta for første gang på veldig lenge. Reporter: Kine Falch. Video: Thea Hope/Viafree/Rød Løper Vis mer

Samtalen skal også ha kommet inn på vekten til Adele.

- Hun fortalte at hun har gått ned rundt 45 kilo, og at det er en helt vilt positiv opplevelse. Hun virket så lykkelig og hun så fantastisk ut. Hun fremsto veldig selvsikker, forteller Larson til People.

Bekymret

Flere medier har omtalt Adeles forvandling i løpet av det siste året, deriblant Harper's Bazaar og The Sun, hvor sistnevnte har hevdet at vektnedgangen delvis skyldes treningsformen pilates.

En rekke stjerner, som Jennifer Aniston, Kate Winslet og Madonna, sverger til den samme treningsformen, som tar sikte på å forbedre kroppens holdning og balanse.

I jula la 31-åringen blant annet ut bilder av seg selv på Instagram der de fysiske endringene var tydelige:

Men selv om intensjonen med all treningen skal være bra, har flere fans blitt bekymret over den enorme kroppsforvandlingen artisten har gått gjennom.

- Vent, Adele ser altfor tynn ut her, bør vi være bekymret? skriver en fan på Twitter etter å ha sett de nye bildene av stjernen.

- Beklager, men er jeg den eneste som er bekymret for Adele? Hun ser ikke alt for bra/frisk ut her, skriver en annen.

FORANDRET: Artisten har forandret seg drastisk det siste tiåret. Her på Brit Awards i 2011. Foto: NTB Scanpix
FORANDRET: Artisten har forandret seg drastisk det siste tiåret. Her på Brit Awards i 2011. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Noen har også fått nok av vekthysteriet og mener artisten alltid har sett bra ut, uavhengig av vekt.

- Ikke vondt ment, men jeg er virkelig ferdig med folk som sier Adele er så vakker nå som hun har slanket seg. Hun har alltid vært slående vakker. Vekt er ikke og vil aldri være en avgjørende faktor for skjønnhet, og jeg klarer ikke tro at dette fortsatt må sies i 2020, skriver en annen fan på Twitter.

- Vektnedgangen er en bonus

I sommer fortalte en kilde tett på Adele til tabloidavisen The Sun at stjernen trives med sin nye hverdag.

- Hun elsker sitt nye treningsregime og det fungerer svært godt for henne. Det er en bonus at hun også har mistet litt vekt, fortalte kilden til avisen den gang.

Stjernens nye livsstil har ikke alltid ligget i kortene, heller tvert imot. Adele har tidligere vært kjent for å ha en heller usunn livsstil med lite trening og røyking. Hun har også gått direkte ut og fortalt at hun misliker trening og dietter sterkt, og i 2011 uttalte hun at «hun nekter å slanke seg».

Selv har artisten vært relativ taus om vekttapet, men på Instagram i høst hintet hun om sin nye hverdag

- Jeg pleide å gråte, nå svetter jeg, skrev hun til et bilde av seg selv.

LES OGSÅ: Beskriver 2019 som «sitt verste år»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer