PROGRAMLEDEREN: Henriette Bruudgaard slik vi pleier å se henne som programleder i Oslo-TV. Foto: TVNorge
PROGRAMLEDEREN: Henriette Bruudgaard slik vi pleier å se henne som programleder i Oslo-TV. Foto: TVNorgeVis mer

Ikke til å kjenne igjen!

Henriette Bruusgaard ble utmattet og fikk mareritt under innspillingen av "Rovdyr".

SEHER.NO: Henriette Bruusgaard er til vanlig å se som koselig programleder på Oslo-TV på TVNorge, men 11. januar får du se en helt ny side av 25-åringen i det som ble karakterisert som Norges råeste skrekkfilm.

Til God kveld Norge på TV 2, forteller Henriette at hun fikk mareritt om natten og gråt under innspillingen av "Rovdyr".

- Jeg ble så sliten psykisk og fysisk, så da jeg kom hjem var jeg helt satt ut, Jeg klarte ikke være sammen med venner eller noen ting. Jeg satt bare paralysert foran TV-en, sier hun til programmet.

- Jeg hadde mareritt og jeg drømte mye om filmen. Men ikke nødvendigvis om det skumle vi gjorde, men bare om hele innspillingen. At jeg våknet opp etter å ha beinet rundt i skogen for eksempel. Jeg gikk gjennom scenene hele tiden i hodet mitt, Så jeg ble helt utslitt rett og slett, sier Bruusgaard.

Innspillingen gikk hard utover filmdebutanten.

- Det skjedde en gang at jeg begynte å gråte etter at vi var ferdig for dagen. Det var et uttrykk for fullstendig utmattelse, når du ikke har kontroll på følelsene, sier Brusgaard til TV 2.

Og til tross for at hun som skuespiller var godt kjent med innholdet i grøsseren som har fått 18-årsgrense, slet hun også når hun fikk se Patrik Syversens (25) film.

- Jeg satt og holdt meg for øynene, fikk tårer i øynene og snudde meg bort, sier den tidligere programlederen i Absolutt Underholdning.

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.