Ikke til å kjenne igjen

Hva har skjedd med Nick Noltes ansikt?

FORANDRET UTSEENDE: Årevis med rusmisbruk har satt sitt preg på skuespillerens ansikt som i dag er rødt og hovent.  Foto: All Over Press
FORANDRET UTSEENDE: Årevis med rusmisbruk har satt sitt preg på skuespillerens ansikt som i dag er rødt og hovent. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Nick Nolte (71) var en av 1990-tallets største stjerner med filmer som «48 Hrs» og «Cape Fear». Det virket som skuespilleren hadde alt – vakre kvinner, penger og suksess.

Men Noltes karriere begynte å gå nedover på slutten av 1990-tallet da han skapte flere overskrifter for sitt rusmisbruk enn for sine skuespillerprestasjoner.

De siste årene har Nolte stadig blitt observert i påvirket tilstand og i 2010 la han seg inn til rehabilitering i Tyskland. Den tøffe behandlingen med intravenøse vitaminer og rensing av blodet ser ut til å ha fått 71-åringen på rett kjøl, men har forandret utseende hans for alltid. Nolte var tidligere modell og regnet som en kjekkas, men i dag har årevis med rusmisbruk satt sitt preg på utseende. Ansiktet er rødt og hovent og han har lagt på seg flere kilo etter at han sluttet å drikke.


- Rusavhengighet er ikke pent. Jeg drakk hver dag til jeg var 48 år, har Nolte sagt til nettstedet straight.

Nolte har vært gift tre ganger og i 2007 ble han far for andre gang da kjæresten Clytie Lane fødte datteren Sophie (5). Nå prøver filmhelten å få orden på livet og være tilstede for datteren sin.

- Du stopper å drikke når du ser ødeleggelsene du forårsaker. Når du ikke er tilstede i øyeblikket ignorerer du menneskene rundt deg som elsker deg fordi du bare er opptatt av alkohol, forteller Nolte.

  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Brøt sammen i gråt da hun vant Oscar   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer