FORANDRING: Mischa Barton har forandret seg siden hun i 2005 (t.v) var en av de største TV-stjernene i USA, takket være TV-serien «The O.C.». Foto: All Over Press
FORANDRING: Mischa Barton har forandret seg siden hun i 2005 (t.v) var en av de største TV-stjernene i USA, takket være TV-serien «The O.C.». Foto: All Over PressVis mer

Ikke til å kjenne igjen

Ti år med skandaler og festing har satt sitt preg på det tidligere sex-symbolet.

SEOGHØR.NO: Skuespilleren Mischa Barton (27) ble verdensberømt gjennom sin rolle som tenåringsjenta Marissa Cooper i den populære ungdomsserien «The O.C.» fra starten av 2000-tallet.

Men etter at hun til fansens store overraskelse brått ga seg i 2006, har Mischa Barton hatt svært begrenset suksess på TV og i filmer.

Til tross for at hun fortsatt kun er 27 år gammel, er Barton blitt mer kjent for blant annet narkotikamisbruk og sitt ville partyliv de siste årene.

I 2008 ble hun dømt for fyllekjøring etter en vill kjøretur i Hollywood, og året etter ble hun ufrivillig innlagt på psykiatrisk sykehus.

At den tøffe tiden har satt spor på kroppen til skuespilleren, viste hun da hun mandag ble observert spaserende i Los Angeles.

Mischa så slapp og utrent ut og var langt unna den glamorøse «The O.C»-stilen som ga henne millioner av fans over hele verden.

Nettsiden TMZ skriver i en kommentar at Mischa i hvert fall kan trøste seg med en ting, etter de nye bildene.

- Hun beviser i hvert fall at hun ikke er død, slik mange trodde, skriver de i en kommentar
.

Mischa Barton håper imidlertid at hun skal klare å få karrieren tilbake på rett kjøl med filmen «Bhopal: A Prayer for Rain», som har premiere i 2013. Der spiller hun blant annet mot «Presidenten»-stjernen Martin Sheen.

LES OGSÅ:
Ble hentet av politiet igjen

Følg Se og Hør på Facebook
, Twitter: @se_og_hoer, og Instagram: seoghoer.

Last ned vår gratis mobil-app på iTunes og Google Play, og kjøpe Se og Hør på iPad her.

Har du et tips til oss? Trykk her og du kan bli 25.000 kroner rikere.