Ikke til å kjenne igjen

Fansen trodde ikke sine egne øyne da oppdaget hvem som kom spaserende...

IKKE TIL Å KJENNE IGJEN: Det var ikke lett å se at det var Harrison Ford som kom gående, da filmstjernen onsdag ankom lokalene til TV-programmet «Jimmy Kimmel Live». Foto: All Over Press
IKKE TIL Å KJENNE IGJEN: Det var ikke lett å se at det var Harrison Ford som kom gående, da filmstjernen onsdag ankom lokalene til TV-programmet «Jimmy Kimmel Live». Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  Harrison Ford har takket være roller som Indiana Jones og Han Solo i «Star Wars» vært en av Hollywoods mest kjente skuespillere siden 1970-tallet.

Men da Ford (70) onsdag ankom studioet til «Jimmy Kimmel Live» for å være med i det populære talkshowet, var det mange av ventende publikummerne som nok slet med å dra kjensel på den populære skuespilleren.

Kanskje er det livet som travel stepappa som har satt sitt preg på Harrison?

Til tross for at han har rundet 70 år, bruker skuespilleren nemlig mye tid på å følge opp den 12 år gamle sønnen til samboeren Calista Flockhart (48). Flockhart er best kjent for tittelrollen i den populære TV-serien «Ally McBeal».

I «Jimmy Kimmel Live» viste imidlertid Harrison at han fortsatt har snakketøyet i orden, da han tok i mot spørsmål fra salen.

Da han plutselig fikk spørsmål fra en person utkledd som Chewbacca, kompanjongen til Han Solo, gikk Harrison rett inn i sin gamle stjernerolle.

Foran TV-kameratene ble han tilsynelatende rasende for at hans lodne motspiller skulle ha ligget med kona hans, og sprang ut av studioet.

- He knows what he did. She was my wife, you Wookie sack of s**t! ropte Harrison før han løp ut mens han ropte til Chewbacca:

- And you, I’ll see you in hell!

Se klippet her:
LES OGSÅ: Mer forelsket enn noen gang
Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer