Ikke til å kjenne igjen!

Da TV-stjernen dukket opp på SAG Awards, var det med en helt annen «look» enn hennes berømte rollefigur...

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den britiske skuespilleren Sophie McShera (28), er nok mest kjent som den assisterende kokka Daisy Mason i suksesserien «Downton Abbey».

Der er McSheras rollefigur en hardtarbeidende, ulykkelig forelsket «grå mus» - assosiasjoner man neppe ville forbinde med utseendet hennes på SAG Awards lørdag.

Den søte TV-stjernen var praktisk talt ugjenkjennelig der hun poserte på den røde løperen utenfor Shrine Auditorium i L.A. i forkant av Screen Actors Guild Awards.

28-åringen var iført en ettersittende, fotsid kjole med sexy partier i gjennomskinnelig nettingstoff.

Frisyren var også langt unna «Daisys» fornutig oppsatte, mørke hår: Sophies pene ansikt var nemlig innrammet av slående kobberfarget hår og en lang, kledelig bobfrisyre.

Dette er en ganske fersk «look» også privat for skuespilleren - for i høst stilte hun på den røde løperen med mørkebrunt, bølgete hår.

Hårfargen stod flott til «Downton Abbey»-stjernens rødoransje leppestift, som hun kombinerte med delikat, sotet øyensminke og en stilig clutch-veske i sort og gull.

Om kun et fåtall av tilskuerne bad den britiske stjernen om autografen, er det med andre ord forståelig - det var ikke lett å få øye på Daisy bak Sophie McSheras fabelaktige «look» !

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer