Sean Preston og Jayden James:

Ikke til å kjenne igjen på nye bilder

Delte sjeldent bilde av popstjernens tenåringssønner.

TOBARNSMOR: Her er Britney Spears avbildet med Jayden James og Sean Preston i Los Angeles i 2014. Foto: Km Press Group/REX/NTB
TOBARNSMOR: Her er Britney Spears avbildet med Jayden James og Sean Preston i Los Angeles i 2014. Foto: Km Press Group/REX/NTB Vis mer
Publisert

Mens Britney Spears (39) er en av verdens mest omtalte stjerner på både godt og vondt, har barna hennes Sean Preston (16) og Jayden James (15) blitt skjermet fra medias søkelys.

Popstjernen har flere ganger snakket om ulempene med å stå midt i rampelyset, og fortalt åpent om mentale problemer, angst og rusmisbruk. De nær sagt eneste hun alltid har forsøkt å holde unna blitz-regnet, er sønnene hun har fra ekteskapet med Kevin Federline (43).

Det finnes få bilder av tenåringsguttene, og sist Britney delte noe om sønnene i sosiale medier var i september da de hadde bursdag.

Artisten droppet riktignok å dele et bilde av brødrene, men nøyde seg i stedet med følgene sitat:

«Det er ingenting sterkere enn kjærligheten mellom mor og sønn».

I innlegget skrøt artisten blant annet av hvor flotte guttene hennes har blitt, og avslørte samtidig at hun må spørre dem om lov til å dele ting om dem.

«Det er mye jeg ikke kan dele med dere fordi barna mine er veldig private. Jeg elsker at de er det, men jeg må bare si at de er ekstremt talentfulle og jeg er så utrolig velsignet som har disse to små mennene i livet mitt», var blant det den stolte moren skrev.

Spiller piano

Nylig dukket det derimot opp bilder av Sean Preston og Jayden James i sosiale medier, og nå har de blitt så store at de nærmest er ugjenkjennelige.

Det er Kevin Federlines venn Eddie Morales som har fått tillatelse til å dele et innlegg av de to guttene på Instagram, ifølge Page Six.

Innlegget består av en bildekarusell hvor Britneys sønner smilende dukker opp på to av dem, mens Federline og noen andre kamerater skåler og ser ut til å kose seg sammen på tre andre bilder.

I tillegg er det også en videosnutt hvor Jayden James viser frem sitt musikalske talent på piano, ifølge nettstedet.

I bildeteksten omtaler Morales tenåringene som «nevøene sine» og uttrykker samtidig sin takknemlighet for å ha hatt muligheten til å se dem i en tøff periode.

«Å vite at man har familie gjør livet verdt å leve. Apropos, som små var nevøene mine mindre enn hendene mine. Se på livet nå og hvor vakkert guds verk er», skryter han blant annet av guttene.

FEIRER: Britney Spears (39) postet en rekke nakenbilder i en bildeserie på Instagram. Foto: Britney Spears / Instagram Vis mer

Sist gang vi fikk se Sean Preston og Jayden James som unge voksne var i vår da Britney fikk lov til å dele et bilde av seg selv sammen med dem.

Det var likevel vanskelig å få et ordentlig glimt av de to guttene ettersom fjesene deres var godt skjult bak ansiktsmasker.

«Det er sykt hvor fort tiden går. Guttene mine er så store nå. Jeg vet, jeg vet. Det er vanskelig for alle mødre å se guttene sine vokse opp så fort», skrev 39-åringen da.

Videre beskrev popstjernen sønnene som snille gentlemen, samtidig som hun forklarte hvorfor hun ikke hadde delt bilder av dem den siste tiden.

«De er i den alderen hvor de ønsker å finne sin egen identitet, og det forstår jeg».

NY DOKUMENTAR: Netflix kommer 28.september med en ny dokumentar om Britney Spears og kampen hennes mot vergemålet. Video: Netflix Vis mer

Raste mot familien

Britney har hatt lite tid sammen med sønnene sine de siste årene. Mens Sean Preston og Jayden James har tilbrakt mesteparten av tiden med eksmannen hennes, har sangfuglen selv fokusert på å komme seg ut av det 13 år lange vergemålet som faren, Jamie Spears (69), har styrt med jernhånd.

Han har blant annet hatt kontroll på popstjernens økonomi, eiendeler og personlige beslutninger. Hun også hatt begrenset kontakt med sønnene.

- Jeg er traumatisert, deprimert og gråter hver dag, sa Britney blant annet under en høring i sommer.

I slutten av september ble vergemålet midlertidig suspendert, og forrige uke fyrte 39-åringen løs mot familien sin og kalte dem medskyldige i vergemålet som satte henne i de grusomme forholdene.

«Dette bildet betyr alt for meg. Det får meg til å gråte. Hun redder sin guddommelige søster», skrev tobarnsmoren under et bilde som viste et maleri av to kvinner under vann.

Videre ga hun fansen følgende råd:

«Jeg foreslår at om du har en venn som har vært i et hus som føles veldig lite i fire måneder … uten bil … uten telefon … uten dør for privatliv, og de har jobbet rundt 10 timer om dagen, 7 dager i uken, og gir tonnevis av blod ukentlig uten en fridag … Jeg foreslår på det sterkeste at du plukker opp vennene dine og får dem i helvete ut derfra».

«Om du er sånn som familien min og sier ting som 'beklager, du er under vergemål', tenker de sannsynligvis at du er annerledes slik at de kan fucke med deg».

Avslutningsvis takket hun advokaten sin Mathew Rosengart som skal ha «forandret livet» hennes, ifølge popstjernen selv.

LES OGSÅ: - Urovekkende ettersom hun er gravid

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer