Amanda Bynes:

Ikke til å kjenne igjen - igjen

Amanda Bynes har vist seg å være en kameleon.

FORANDRET: Amanda Bynes har gått gjennom en stor forandring siden hun var på toppen av karrieren sin i 2008. Foto: Instagram. Video: She´s the man / Trailer, What i like about you / Trailer. Reporter: Thea Hope Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den amerikanske skuespilleren Amanda Bynes (34) kunne ha gjort det stort i Hollywood, men livet skulle ikke bli slik for barnestjernen. Allerede som 12-åring begynte hun å gjøre suksess i bransjen, men overskrifter om prisnominasjoner og spennende roller ble fort erstattet av skandaler om narkotika, fyllekjøring og påkjørsler.

Bynes har på ingen måte lagt fra seg den skandaløse fortiden, selv om hun har hevdet å være på en bedre vei. I februar kunne hun fortelle at hun var forlovet med kjæresten Paul Michael, men noen uker senere skal de to imidlertid ha brutt forlovelsen. I mars hevdet Bynes at de to ventet barn, men dette ble siden avkreftet av advokaten hennes.

I tillegg til alt dette, har utseendet hennes vekket oppsikt en rekke ganger. Den en gang blonde og tradisjonelt feminine skuespilleren har for lengst lagt den gamle looken på hylla, til fordel for et mørkere uttrykk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer