Per Sandberg og Bahareh Letnes:

- Ikke tid til å være kjærester

Paret savner likevel ikke sine tidligere jobber.

KOLLEGAER: Bahareh Letnes og Per Sandberg er nå både kjærester og businesspartnere. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
KOLLEGAER: Bahareh Letnes og Per Sandberg er nå både kjærester og businesspartnere. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert

Per Sandberg (63) og Bahareh Letnes (32) har en kjærlighetshistorie litt utenom det vanlige. Da de offentliggjorde i 2018 at de var blitt et par skapte det en mediestorm uten like, og i løpet av kort tid trakk Sandberg seg fra jobben som statsråd og nestleder i Fremskrittspartiet.

Fem år senere er Sandberg og Letnes fortsatt et par, og nå er de også blitt businesspartnere. Sammen driver de Grand Hotel i Halden, som både er hotell og bar.

Til Se og Hør forteller paret at de derfor ikke har like mye tid til å pleie kjærligheten som før.

BAR: Per Sandberg og Bahareh Letnes har åpnet bar i Halden, og vi var med på åpningen. Vis mer

- Vi har ikke hatt tid til å være kjærester ettersom det har vært så mye jobbing, sier Letnes, mens Sandberg legger til:

- Vi startet dette prosjektet med å være 80 prosent kjærester og 20 prosent partnere, nå er vi 80 prosent partnere og 20 prosent kjærester.

Får ikke dratt på date

På grunn av alkoholloven må en av dem alltid være til stede i baren, noe som gjør det vanskelig for duoen å dra på date. Paret må derfor ty til alenereiser for å få litt ferie.

- Vi er alltid på jobb selv om vi har ferie, forteller de begge, og legger til at selv på reise ringer telefonen konstant fra enten hverandre eller fra andre ansatte.

Letnes virker derimot ikke til å plages stort av hvor mye tid og krefter jobben tar.

HOTELLBEDRIFT: Per Sandberg og Bahareh Letnes er svært opptatte om dagen. Foto: Espen Solli/ TV 2
HOTELLBEDRIFT: Per Sandberg og Bahareh Letnes er svært opptatte om dagen. Foto: Espen Solli/ TV 2 Vis mer

- Jeg savner ikke det rolige livet. Per og jeg er ikke laget for å leve rolige og kjedelig dager. Begge to trives med mye jobbing.

- Det er Bahareh det!, sier en stolt Sandberg, og fortsetter:

- Hun har nye prosjekter hver dag. Heldigvis er det ikke alle prosjekter som blir realisert, og takk gud for det, sier han med et glimt i øyet.

- Knirker

Ifølge den tidligere FrP-politikeren trives både han og hans bedre halvdel best når de har hendene fulle.

- Vi er veldig like der. Jeg vet at hun blir sur og grinete hvis det er en død dag. Jeg vet at jeg blir i jævlig dårlig humør hvis jeg må sitte på ræva. Så vi må holde det i gang hele tiden.

ÅPNER OPP: Da Synnøve Skarbø og programmet hennes «Synnøve rydder opp - Kjendis» besøker Per Sandberg og Bahareh Letnes, viser Sandberg stolt fram undertøysskuffen. Video: Dplay / TVNorge Vis mer

Deres nye arbeidshverdag har likevel ikke ødelagt altfor mye av det romantiske, selv om de innrømmer at de også har sine problemer.

- Sånn som vi har holdt på nå så har vi jo gått oppå hverandre hele tiden, og av ni av ti tilfeller ville nok andre foraktet hverandre. Men så langt funker det for oss, selv om det også knirker.

Drømmen om barn satt på vent

Tidligere har de vært svært åpne om at de ønsker om å få barn, og Letnes har også ytret seg om at hun kunne tenkt seg å bli fostermor.

Da 32-åringen først kom til Norge ble hun selv plassert hos en fosterfamilie i Skogn i Levanger.

HØYLYTT: Per Sandberg settes ut av snorkingen til «Farmen»-kameraten Mímir Kristjánsson. Video TV 2 Sumo Vis mer

- Jeg har lyst til å bli fostermor. Jeg synes at det å bli fostermor er en enda viktigere jobb i dette samfunnet enn å føde barn selv. For det er så mange barn som trenger et rom, et sted å bo, en mor, uttalte hun den gang.

Nå kan det derimot se ut til at jobben tar for mye tid.

- Noen ganger tenker jeg «takk gud, for at jeg ikke har barn». Jeg er tante til fire barn her i Norge, og hver gang jeg er hos søsteren min så tenker jeg «stakkars deg». Det å ha fire barn er nesten like mye jobb som å eie fire selskap, ler hun.

LES OGSÅ: Avslører: Brudd før bryllupet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer