HITMAKERE: I desember sto Envy på scenen under Nobel-konserten i Oslo Spektrum. De delte da scene med profilerte artister som Mary J. Blige og James Blunt.  Foto: FameFlynet Norway
HITMAKERE: I desember sto Envy på scenen under Nobel-konserten i Oslo Spektrum. De delte da scene med profilerte artister som Mary J. Blige og James Blunt. Foto: FameFlynet NorwayVis mer

- Ikke tid til å krangle med kjærestene

Gutta i Envy er stadig på reisefot og tror avstand fører dem nærmere kjærestene.

SEOGHØR.NO: Nicolay Sereba (22) og Vincent Dery (22) gjorde stor suksess med sommerhiten «Am I Wrong» i april i fjor. Siden har musikkduoen gjort suksess med «One Song» og «In Your Arms». I desember opptrådte de under Nobel-konserten.

Lørdag sto de på scenen under Spellemannprisen i Stavanger - der de også var nominert til årets hit. Gutta tiltrakk seg lange blikk på den røde løperen, men røpte at de ikke er single. Kjærestene måtte vente mens sangerne møtte pressen.

- De er rundt her og heier på oss, sier Nicolay.

 

 

 

De to sjarmørene får mye oppmerksomhet fra damene, og er ofte ut og reiser, men kjærestene er ikke sjalu.

- Vi er mye ute og jobber og det blir ikke så altfor mye tid, det er veldig tålmodige jenter som støtter oss, sier Sereba.

Avstand er sunt for forholdet

Tvert i mot tror artistene at det kan være en fordel å være mye borte - så man ikke går hverandre på nervene.

- Det handler om kommunikasjon og forståelse og ha den kontakten. Det er mye reising, men man kan bruke det til noe positivt. Man får tid til å savne hverandre. Når man er sammen så har man ikke så mye tid til å krangle, så det er en fin ting, sier Vincent.

Dery og Sereba ble kjent under bandnavnet Envy, men har nå byttet navn til Nico & Vinz. Gutta var nominert til prisen årets hit for «Am I Wrong», men måtte se seg slått av Ylvis-brødrenes landeplage «The Fox».

LES OGSÅ: Fikk ødelagt Spellemannpris