«Maskorama»:

- Ikke stopp meg på gata og gjett

Jan Thomas er en av detektivene i NRK-programmet «Maskorama». Nå kommer han med en bønn til det norske folk.

BØNN: Jan Thomas innrømmer at han ikke ønsker hjelp fra tv-seerne når det kommer til gjetting av deltakerne. Foto: Fredrik Arff / Fremantle / NRK
BØNN: Jan Thomas innrømmer at han ikke ønsker hjelp fra tv-seerne når det kommer til gjetting av deltakerne. Foto: Fredrik Arff / Fremantle / NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Forrige lørdag var det duket for premieren av NRKs nye storsatsing, «Maskorama». Det gikk over all forventning, og tv-programmet hadde elleville 828 000 seere på premieren.

Lørdagsunderholdningen går ut på at både seerne og detektivpanelet skal gjette hvilket kjent navn som befinner seg godt skjult bak ulike masker. I første sending sto det klart at det var tidligere håndballspiller Susann Goksør Bjerkrheim (50) som gjemte seg bak «Gaupa».

Underholdningsprogrammet ledes av programleder Silje Nordnes (35), mens detektivpanelet består av komiker Nicolay Ramm (31), artist Marion Ravn (36) og stylist Jan Thomas (53).

Sistnevnte har det siste året gjort stor suksess med den svært populære podkasten «Jan Thomas og Einar blir venner», der han og podkastmakkeren Einar Tørnquist (38) snakker om det meste mellom himmel og jord.

Ønsker blanke ark hver gang

I podkastens nyeste episode, som har fått navnet «Er du Elgen, Einar?!» kommer de naturligvis inn på serien som tema. Der takker blant annet Jan Thomas alle som har sett på programmet, og innrømmer at han gleder seg stort til fortsettelse.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer