MOTEIKON: Ingrid Bolsø Berdal hylles av mange som Norges nye motedronning. Og skuespillerinnen har hatt på seg mye lekkert under høstens premierer.
MOTEIKON: Ingrid Bolsø Berdal hylles av mange som Norges nye motedronning. Og skuespillerinnen har hatt på seg mye lekkert under høstens premierer.Vis mer

- Ikke spør meg om mote

"Fritt Vilt II"-stjerne Ingrid Bolsø Berdal er heller for gjenbruk, enn glamour.

SEHER.NO: Fredag denne uken er det duket for storstilt filmfest over hele landet når "Fritt Vilt II", oppfølgerfilmen til megasuksessen fra 2006, har norgespremiere.

Og dermed blir det også rød løper og høy glamfaktor på Colosseum kino, hvor skuespillerne skal være med og presentere filmen.

Se "Fritt Vilt II"-jentene snakke om premiereantrekk lenger ned!

Men til tross for at hun nå har vært med på utallige premierer, gått ned mange røde løpere og hatt på seg flere lekre designantrekk, nekter hovedrolleinnehaver Ingrid Bolsø Berdal (28) for at hun er blitt et moteikon.

- Nei, jeg må bare skuffe. Jeg er ikke et moteikon, altså. Jeg tror at når jeg begynner å tenke for mye på sånne ting, så blir jeg litt stressa, sier hun smilende til Seher.no under pressedagen onsdag denne uken.

Ingrid synes det er fantastisk å få kle seg opp til premierer, men hun tviler likevel på at hun noensinne blir den som bruker mest penger på dyre klær, da hun er mer opptatt av gjenbruk enn glamour.

- Jeg er opptatt av at man i dagens forbrukssamfunn kutter så mye ned som mulig, så jeg kommer ikke til å være den som bruker mest penger på klær, sier hun, og legger til:

- I forhold til premierer og sånn, synes jeg det er artig å kle seg opp. Men spør du meg om mote... det går dårlig.

Likevel har skuespillerinnen plukket ut et antrekk til fredagens premierefest, noe medskuespiller Marthe Snorresdatter Rovik også har gjort.

Dette er den første virkelig store filmpremieren Rovik har vært med på, og skuespillerinnen innrømmer at hun er fryktelig spent, men at hun også har fått mange gode råd fra kollega Ingrid.

- Hun får jo mange spørsmål, som "hva skal man ha på seg" og den typen ting, så jeg får mange gode råd og føler meg derfor veldig trygg, sier hun til Seher.

Det er også første gang filmdebutant Johanna Mørck skal skli ned den røde løperen, og til forskjell fra Marthe og Ingrid hadde hun onsdag ikke engang begynt å tenke på hva hun skal ha på seg.

- Jeg har ikke tenkt på det før nå og nå er det bare noen dager til! Så jeg har skjønt at jeg er litt sent ute med akkurat den planleggingen, ler hun.

"Fritt Vilt II" har Norgespremiere fredag 10. oktober.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: - Skrekk-Ingrids ukjente fortid

Se videointervjuer med "Fritt Vilt II"-jentene nedenfor:


[obj:media:6952]