FIKK VAKSINE: Impressario Tor-Arne Ranghus sørget for at blant andre Anita Skorgan og Marian Aas Hansen fikk svineinfluensavaksine før de reiser ut på juleturné 27. november, men avviser at kjendisene sniker i køen. Foto: Stella Pictures
FIKK VAKSINE: Impressario Tor-Arne Ranghus sørget for at blant andre Anita Skorgan og Marian Aas Hansen fikk svineinfluensavaksine før de reiser ut på juleturné 27. november, men avviser at kjendisene sniker i køen. Foto: Stella PicturesVis mer

- Ikke sniking i køen

Toppartistene fikk svineinfluensa-vaksine før turnéstarten.

SEHER.NO: 27. november legger musikk-stjernene Anita Skorgan (50), Mariann Aas Hansen (34), Rune Larsen (61) og Torstein Sødal (32) ut på felles jule-turné - uten å frykte svineinfluensaen som i disse dager herjer landet rundt.

Impressario Tor-Arne Ranghus (68) - som er mannen bak turnéen "Stille natt, hellige natt" - sier til Her og Nå at han har sørge for at alle artistene har fått vaksine mot den fryktede sykdommen, til tross for at det flere steder i landet er mangel på vaksinen.

- Dette er overhodet ingen sniking i køen. Jeg er av den oppfatning at de som skal levere en vare, og er nødt til å være friske, er blant dem som bør prioriteres i vaksinekøen! Jeg forklarte helsemyndighetene viktigheten av at artistene holdt seg friske.

Ranghus avslører at han har lagt planer for hva som skal skje med de 48 konsertene hvis noen av artistene likevel skulle bli syke.

- Vi kommer til å fortsette turnéen selv om én i ensemblet skulle bli smittet og må sendes hjem. Vi stokker om på programmet, men lengden og mengden vil bli det samme, sier han til Her og Nå.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no , ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: - Sa ikke grusomme ting til hverandre