Erika Jayne:

- Ikke snakket siden skilsmissen

Realitystjernen og Tom Girardi skilte lag i november i fjor.

ÅPNER SEG: «Real Housewives»-stjerna Erika Jayne røper saftige detaljer om skilsmissen fra Tom Girardi. Her er hun i 2017. Foto: John Salangsang / REX / NTB
ÅPNER SEG: «Real Housewives»-stjerna Erika Jayne røper saftige detaljer om skilsmissen fra Tom Girardi. Her er hun i 2017. Foto: John Salangsang / REX / NTB Vis mer
Publisert

Det var mange som fikk seg et ordentlig sjokk da «The Real Housewives of Beverly Hills»-stjernen Erika Jayne (49) i fjor kunngjorde at ekteskapet med Tom Girardi (82) hadde tatt slutt etter 21 år.

- Etter nøye vurdering har jeg bestemt meg for å avslutte ekteskapet med Tom Girardi. Dette er ikke et lett valg. Jeg har stor kjærlighet og respekt for Tom og for årene og livet vi bygget sammen, uttalte hun den gang.

I onsdagens episode av «The Real Housewives of Beverly Hills» forteller Jayne mer om tiden etter bruddet i en samtale med realitykollegaen Sutton Stracke (49).

Jayne avslører blant annet at hun ikke har snakket med Girardi siden hun i fjor tok ut skilsmisse - uten å ha sagt det til ham på forhånd.

ANKLAGES: «The Real Housewives of Beverly Hills»-profilen Denise Richards anklages for å ha ligget med venninnen, Brandi Glanville. Video: Hayu hos TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

- Ond og avvisende

- Hva skal man si? Jeg er sikker på at han er veldig sur på meg, sier 49-åringen i episoden, ifølge US Magazine. Stracke svarer med å si at hun ikke kan forvente at Girardi vil komme henne raskt i møte med et skilsmisseoppgjør.

- De blir veldig, veldig besittende. Hvis du tror at han kommer til å komme innom og bare si: «Her, skatt, her er den lille formuen din». Tuller du med meg?

Jayne forklarer videre at hun kjenner 82-åringen svært godt etter nesten 22 år som mann og kone.

SLUTT: Adrian Sellevoll bekrefter brudd med kjæresten. Video: Rød Løper Vis mer

- Jeg vet hvem Tom er. Jeg vet hvor ond og altfor avvisende Tom er. Jeg så det i 22 år. Det er ikke slik at han kommer til å si: «Å, kjære, vil du ha sofaen?», sier realitystjernen.

Erika Jayne beskriver også eksmannen som et stabeist når det kommer til hans tidligere skilsmisser og påfølgende oppgjør. 49-åringen tror Girardi kommer til å kjempe til siste slutt.

- Får jeg en Bentley ut av denne skilsmissen, blir jeg kjempeglad, sier hun videre i episoden.

- Jævla komplisert

Det var som nevnt i november i fjor det ble kjent at «Real Housewives of Beverly Hills»-stjernen ville skilles fra Tom Girardi. Ekteparet har gjennom åra vernet godt om ekteskapet sitt, og fansen hadde derfor ikke fått inntrykk av at forholdet skal ha skrantet.

Eksparet har ingen barn sammen, men Erika har sønnen Tommy Zizzo fra et tidligere forhold.

LEDIG: Thomas Girardi og Erika Jayne annonserte skilsmissen i fjor. Foto: Eugene Powers / Splash News / NTB
LEDIG: Thomas Girardi og Erika Jayne annonserte skilsmissen i fjor. Foto: Eugene Powers / Splash News / NTB Vis mer

Tida etter bruddet har mildt sagt vært turbulent, og amerikansk presse har skrevet mye om trøbbelet i kulissene.

I desember ble eksparet saksøkt for å ha brukt samlivsbruddet til å underslå penger, og ble beskyldt for at skilsmissen bare skal ha vært en bløff. Det meldte blant andre People, som hadde fått tilgang på rettsdokumentene.

BRUDD OG FORLOVELSE: Det er ett år siden Netflix-programmet «Too Hot to Handle» kom ut på Netflix, og nå er sesong to på vei. Slik har det gått med fjorårets deltakere. Video: Netflix/Instagram/Rød Løper Vis mer

Tidligere i juni åpnet Jayne seg om skilsmissen for første gang. Det gjorde hun i en episode av «Real Housewives of Beverly Hills», gjengitt av People.

- Det er så mange lag i denne skilsmissen. Det er så jævla komplisert. Det er veldig vanskelig å forklare, sa hun i episoden.

49-åringen var også åpen om at hun ikke trodde forholdet skulle ende slik:

- Jeg trodde jeg skulle holde hånden til den mannen til han dør, sa realitystjernen.

LES OGSÅ: Gift med beste­morens enkemann

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer