Erika Jayne:

- Ikke snakket siden skilsmissen

Realitystjernen og Tom Girardi skilte lag i november i fjor.

ÅPNER SEG: «Real Housewives»-stjerna Erika Jayne røper saftige detaljer om skilsmissen fra Tom Girardi. Her er hun i 2017. Foto: John Salangsang / REX / NTB
ÅPNER SEG: «Real Housewives»-stjerna Erika Jayne røper saftige detaljer om skilsmissen fra Tom Girardi. Her er hun i 2017. Foto: John Salangsang / REX / NTB Vis mer
Publisert

Det var mange som fikk seg et ordentlig sjokk da «The Real Housewives of Beverly Hills»-stjernen Erika Jayne (49) i fjor kunngjorde at ekteskapet med Tom Girardi (82) hadde tatt slutt etter 21 år.

- Etter nøye vurdering har jeg bestemt meg for å avslutte ekteskapet med Tom Girardi. Dette er ikke et lett valg. Jeg har stor kjærlighet og respekt for Tom og for årene og livet vi bygget sammen, uttalte hun den gang.

I onsdagens episode av «The Real Housewives of Beverly Hills» forteller Jayne mer om tiden etter bruddet i en samtale med realitykollegaen Sutton Stracke (49).

Jayne avslører blant annet at hun ikke har snakket med Girardi siden hun i fjor tok ut skilsmisse - uten å ha sagt det til ham på forhånd.

- Ond og avvisende

- Hva skal man si? Jeg er sikker på at han er veldig sur på meg, sier 49-åringen i episoden, ifølge US Magazine. Stracke svarer med å si at hun ikke kan forvente at Girardi vil komme henne raskt i møte med et skilsmisseoppgjør.

- De blir veldig, veldig besittende. Hvis du tror at han kommer til å komme innom og bare si: «Her, skatt, her er den lille formuen din». Tuller du med meg?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.