IKKE SKUFFET: Maria Haukaas Storeng synes duoen gjorde en god prestasjon, men at det var for tøff konkurranse. Foto: SCANPIX
IKKE SKUFFET: Maria Haukaas Storeng synes duoen gjorde en god prestasjon, men at det var for tøff konkurranse. Foto: SCANPIXVis mer

- Ikke skuffet eller lei meg

Maria Haukaas Storeng ble slått ut, men holder hodet oppe.

SEHER.NO: Maria Haukaas Storeng (29) og Anna Sahlene (32) gikk på hodet ut av den svenske Melodifestivalen i går. Duoen endte på en 7. plass med sangen "Killing me tenderly", og kom ikke blant de fem med ytterligere sjanser til å gå videre.

Men 29-åringen depper ikke av den grunn, snarere tvert imot.

- Jeg syntes vi gjorde en kjempejobb, og er overhodet ikke skuffet eller lei meg. Det har vært fantastisk å bli invitert hit til svenskene og få synge med Anna. Jeg har fått et fint utgangspunkt til å fortsette i Sverige. Ingenting gikk galt, det var rett og slett bare tøff konkurranse, sier hun til VG.

Maria sang i en dyp utringning, noe som de svenske mediene bet seg merke i.

- Her synes tydelig finanskrisen også i Melodifestivalen. Sahlen hadde ikke nok klær til annet enn å gjøre klærne musekorte og Haukaas Storeng måttet ofre tøyet over brystene. Len deg ikke fram, Maria, for da kommer hele Norge til å skjemmes og hele Sverige til å juble, skrev Aftonbladets Frida Sjödin.

Det var den tidligere "Idol"-deltageren Agnes Carlsson (20), samt skuespilleren og musikeren Sarah Dawn Finer (28) som gikk videre til finalen i Globen 14. mars.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Len deg ikke fram. Da kommer Norge til å skjemmes...