Johnny Depp:

Ikke skjedd på tre år

Skuespilleren vender nå tilbake til filmlerretet i en fransk film - tre år etter hans siste rolle. Samtidig er det satt i gang en underskriftskampanje mot Amber Heard, med et helt annet fortegn.

NY ROLLE: Tre år etter sin siste film, er Johnny Depp klar for en ny filmrolle i et fransk periodedrama. Foto: Jim Lo Scalzo/Pool Photo via AP
NY ROLLE: Tre år etter sin siste film, er Johnny Depp klar for en ny filmrolle i et fransk periodedrama. Foto: Jim Lo Scalzo/Pool Photo via AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I den kommende filmen «Jeanne Du Barry» står Johnny Depp på rollelisten, og skal spille den franske Kong Louis XV, melder Screen Daily.

Filmen blir lansert i Cannes senere denne måneden. Handlingen i filmen er lagt til Frankrike og handler om kvinnen Jeanne Bècu som er født inn i fattigdom, men steg i gradene frem til Kong Louis XV ble hennes elsker.

Det blir Depps første film siden «Minamata» som kom i 2019, og etter dette har Depp beskrevet seg selv som et offer for «Cancel culture», skriver Deadline.

REISER SEG: Johnny Depp fortsatte sin forklaring i rettssaken hvor han har saksøkt ekskona, Amber Heard, for ærekrenkelse. Video: Reuters. Vis mer

Saksøkte for 50 millioner dollar

Depp står nå i et intenst rettsdrama mot sin ekskone Amber Heard. Depp har saksøkt Heard for ærekrenkelse etter at sistnevnte skrev et innlegg i Washington Post i 2018, der hun blant annet skrev:

«For to år siden ble jeg et offentlig symbol på overgrep i hjemmet, og jeg følte kraften av vår kulturs vrede mot kvinner», skrev Heard.

Depp blir ikke nevnt i kommentaren, men likevel saksøkte han Heard for ærekrenkelser og krever 50 millioner dollar i erstatning.

OPERERT: Kirurg, Ben Talei, avslører hvilke kjendiser i Hollywood som har operert seg. Video/ reporter: Kjersti Flaa / Rød Løper Vis mer

Depp mente Heards kronikk hadde gått utover karrieren hans, og at innlegget hadde kostet ham flere filmroller, i tillegg til at det skal ha skadet ryktet hans som offentlig person.

Droppet fra filmer

Depp har nektet for anklagene om at han angivelig skal ha mishandlet kona, og har på sin side anklaget Heard for blant annet å ha slått ham i ansiktet under en flytur, samt at hun skal ha kastet flere flasker med vodka på ham, skriver Sky News.

Etter Heards anklager ble offentliggjort beskrev den britiske tabloidavisen The Sun, Depp som konemishandler. Depp gikk til søksmål mot The Sun, men tapte begge søksmålene.

DOBBELTGJENGERE: De to Hollywood-skuespillerne Scarlett Johansson og Margot Robbie har hver sine dobbeltgjengere på TikTok. Video: TikTok. Reporter: Julie Tran. Vis mer

I kjølvannet av at han tapte et av søksmålene ba filmselskapet Warner Bros. Depp om å trekke seg fra filmen «Fantastic Beasts 3». I de to tidligere filmene hadde Depp rollen som trollmannen Gellert Grindelwald.

Det er heller ikke den eneste filmrollen som skal ha gått tapt for Depp.

Under rettssaken som pågår i Virginia hevdet Johnny Depps agent, Jack Whigham at Depp skulle motta 22,5 millioner dollar for å spille i den sjette filmen i den verdenskjente filmserien «Pirates of the Caribbean», der Depp har hovedrollen som kaptein Jack Sparrow, skriver bransjenettstedet Variety.

Men etter Heard publiserte innlegget i Washington Post, valgte Disney å droppe Depp fra rollen. Ifølge Whigham skal det ha vært umulig for Depp å få filmroller etter innlegget til Heard ble publisert.

RIV I HJERTET: I «Senkveld» fortalte Henriette Steenstrup om hva som hjalp henne da hun var midt oppi skilsmisse. Vis mer

Vil sparke Amber Heard

Change.org har det blitt opprettet et underskriftskampanje der det kreves at Amber Heard skal sparkes fra den kommende filmen «Aquaman 2». Så langt har kampanjen fått hele 3,4 millioner signaturer.

På Change.org står det blant annet at Amber Heard har blitt avslørt som en overgriper i hjemmet, og at hun har jobbet for å ødelegge Depps karriere i Hollywood, og kommet med falske anklager om at han skal ha vært overgriper.

- Gjør det rette. Fjern Amber Heard fra «Aquaman 2,» står det i kampanjen.

LES OGSÅ: Om kranglene: - Førte til vold

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer