Hillary Clinton:

Ikke skjedd på 21 år

Hillary Clinton gjorde comeback under nattens Met-galla.

OVERRASKET: Hillary Clinton overrasket på den røde løperen under Met-gallaen. Foto: Angela Weiss / AFP / NTB
OVERRASKET: Hillary Clinton overrasket på den røde løperen under Met-gallaen. Foto: Angela Weiss / AFP / NTB Vis mer
Publisert

I natt strømmet de største stjernene til den årlige Met-gallaen i spektakulære antrekk. Stjerner som Kim Kardashian (41), Cara Delevingne (29) og Blake Lively (34) var blant dem som fikk mest oppmerksomhet i de ikoniske trappene, men også en gammel kjenning overrasket på den røde løperen.

Hele 21 år etter forrige gang var nemlig USAs tidligere utenriksminister og presidentfrue, Hillary Clinton (74), tilbake på den famøse motefesten.

I mai 2001 hadde hun nylig startet sine plikter som senator for New York og gjorde dermed det New York-politikere pleier å gjøre: Delta på Met-gallaen.

Den gang hadde hun kledd seg i en leopardkjole med brunt sjal. I år valgte hun imidlertid et antrekk med et sterkt budskap.

Kjole med budskap

I en rød, spesialtilpasset kjole fra Joseph Altuzarra hyllet hun nemlig de kvinnene som har inspirert henne opp gjennom årene.

Langs folden over brystet var intet mindre enn 60 kvinnenavn brodert inn, inkludert Rosa Parks, Lady Bird Johnson og Clintons mor, Dorothy Rodham. Det skriver amerikanske Vogue.

- Jeg ville ha fylt hele kjolen, skal Clinton ha sagt til Vanessa Hudgens og Hamish Bowles under Vogue-livestreamen fra den røde løperen, ifølge New York Post.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer