NY STIL: Sandra har fått en ny stil siden gjennombruddet i Idol i 2004.
NY STIL: Sandra har fått en ny stil siden gjennombruddet i Idol i 2004.Vis mer

Ikke silikon for Sandra

Sandra Lyng Haugen sier klart nei til plastisk kirurgi.

Kropp er topp! 


Hollywood knepper opp: Brystfeber i Hollywood


SEHER.NO: Nysingle Sandra Lyng Haugen smeltet hele Norges hjerte da hun i 2004 kom på fjerdeplass i Idol. Tre år senere er den blonde baben hottere enn noen gang - nå med en kvinnelig og mer sexy look.


19-åringen har siden gjennombruddet fått mye oppmerksomhet for sin veldreide kropp. På internett har kroppen hennes blitt pornomanipulert, og en puppevideo har blitt lagt ut på nettstedet YouTube.


Men å pynte på kroppen sin ved hjelp av operasjoner har den ferske "Isdans"-stjernen aldri vurdert.


- Silikon og sånt er ikke noe for meg, men jeg skjønner hvis man har komplekser at dette kan være løsningen for noen, sier hun til Se og Hør.


Lyng Haugen- som viser sin nye glamorøse stil i tirsdagens Se og Hør -vil gjøre alt for å legge puppehysteriet bak seg. Hun har blant annet nektet å gå med avslørende kjoler i TV 2s "Isdans".


Men privat går hun i det hun har lyst til.


- Det er jo denne kroppen jeg har, så det er lite jeg kan gjøre med puppene mine. Men jeg er litt lei av at jeg ikke kan ha på meg de klærne jeg vil uten at folk stempler meg som bimbo.


-Har jeg lyst til å gå med utringning, så må jeg jo få lov til å gjøre det. Jeg er fornøyd med kroppen min, og jeg vil ikke se ut som et skjelett heller, sier Sandra til Se og Hør.


Den sympatiske blondinen har neppe problemer med å finne beilere etter bruddet med samboeren Erik Høie. Men Sandra - som beskriver seg selv som en "kjærestejente" - har ingen planer om å løpe rundt på hovedstadens kjendisfester i jakt på en ny kjæreste.


- Kjendiser har aldri vært min greie, så drømmemannen kan godt jobbe på McDonald's for min del, sier hun.


Se Sandra og de andre "Isdans"-kjendisene danse på Se og Hør TV!


LES OGSÅ: Viste puppene igjen, - Puppene var for usexy!