Allison Williams skilles:

Ikke sett sammen på over et år - nå skal de skilles

Allison Williams (31) og Ricky Van Veen (38) splittes etter fire års ekteskap.

<strong>SKILLES:</strong> Etter fire år sammen har Allison Williams og ektemann Ricky Van Veen bestemt seg for å gå fra hverandre. Foto: NTB Scanpix.
SKILLES: Etter fire år sammen har Allison Williams og ektemann Ricky Van Veen bestemt seg for å gå fra hverandre. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skullespiller Allison Williams, kjent fra HBO-serien «Girls», og ektemannen Ricky Van Veen skal nå gå fra hverandre etter nesten fire år som gift. Dette skriver Page Six.

«Med gjensidig kjærlighet og respekt har vi som et par kommet til den beslutning å separeres. Vi er takknemlige for vennskapet vi har til hverandre og kommer til å ha fremover», forteller de i en felles uttalelse til magasinet.

Ikke sett sammen på et år

Ifølge en nær venn av det tidligere paret var de veldig ulike som personer.

- Hver gang jeg har sett Allison ute i det siste har ikke Ricky vært å se, forteller en kilde til Page Six.

De har angivelig ikke blitt sett sammen siden Oscar-utdelingen i mars i fjor, der de poserte sammen på den røde løperen før Vanity Fairs celebre etterfest.

<strong>DEN GANG DA:</strong> Allison Williams og ektemannen skal ikke ha blitt sett sammen offentlig etter denne kvelden - Vanity Fairs Oscar-fest i starten av mars 2018. Foto: Matt Baron/REX/ NTB scanpix
DEN GANG DA: Allison Williams og ektemannen skal ikke ha blitt sett sammen offentlig etter denne kvelden - Vanity Fairs Oscar-fest i starten av mars 2018. Foto: Matt Baron/REX/ NTB scanpix Vis mer

Bor fra hverandre

En kilde skal ha sagt til Page Six:

- Allison er type A, en skikkelig målrettet kvinne, mens Ricky er mye mer avslappet og tilbakelent. Det har ikke gått så bra mellom dem i det siste.

Ifølge Store norske leksikon er en type A-personlighet kjennetegnet av blant annet rastløshet og utålmodighet, og at man er konkurranseinnstilt og liker et høyt tempo.

<strong>BOR IKKE SAMMEN:</strong> Paret skal angivelig ha flyttet fra hverandre allerede. Foto: NTB Scanpix.
BOR IKKE SAMMEN: Paret skal angivelig ha flyttet fra hverandre allerede. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Nå bor Allison og ektemannen angivelig hver for seg.

Paret møttes i 2011 på en sosial sammenkomst og delte en leilighet, verd to millioner dollar, i Chelsea-området på Manhattan.

Paret giftet seg i 2015 i en storslått seremoni, og bryllupet hadde en stjernespekket gjesteliste - som blant annet inkluderte Allisons «Girls»-kollega Lena Dunham (33), Katy Perry (34), John Mayer (41) og Seth Meyers.

Selve vielsen hadde også skikkelig Hollywood-faktor over seg, skal man tro People. Skuespiller Tom Hanks (59), som har vunnet to Oscar-statuetter, forrettet nemlig vielsen.

Gjestene fikk sitte på behagelige puter mens paret gav hverandre sitt «ja», og etter vielsen fulgte bryllupsmottakelse på ranchen Brush Creek i Saratoga, Wyoming.

- De magiske omgivelsene inkluderte en liten innsjø og spektakulær utsikt. Det var en nydelig seremoni, sa Peoples kilde den gang.

Bruden var iført en spesiallaget, langermet kjole fra Oscar de la Renta, overstrødd med blomsterbroderier.

Thrillere og skrekkfilm

Allison Williams, som spilte hovedrollen i Jordan Peeles (40) gjennombrudd «Get Out», har også nylig vekket oppsikt med Netflix-skrekkfilmen «The Perfection». Her skal seere angivelig blitt dårlige av grusomhetene i filmen.

Seere har rapportert hodepine, kvalme og til og med oppkast etter å ha sett de spesielt blodige scenene.

<strong>SKREKK-SUKSESS:</strong> Williams spilte hovedrollen i Jordan Peeles gjennombrudd «Get Out». Her med Daniel Kaluuya og Jordan Peele på 33rd Film Independent Spirit Awards. Foto: NTB Scanpix.
SKREKK-SUKSESS: Williams spilte hovedrollen i Jordan Peeles gjennombrudd «Get Out». Her med Daniel Kaluuya og Jordan Peele på 33rd Film Independent Spirit Awards. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Williams begynner nå å bli kjent for å spille kvinner som virker perfekte på utsiden, men med noen dyptgående problemer.

- Manusene jeg har lest i det siste og som jeg har følt har virket viktige og relevante har vært i skrekk-sjangeren, sa hun i et intervju med New York Post i mai.

Gjorde suksess i «Girls»

31-åringen gjorde også stor suksess som nevrotiske Marnie Michaels i den populære TV-serien «Girls».

Showet inneholder mye sex, og Williams avslørte at fans noen ganger kan bli litt vel grafiske når de møter henne tilfeldig på gata.

- De foreslår sex-stillinger som de ikke har sett bli vist i serien ennå. Det samme har skjedd Lena Dunham, har hun fortalt til Life & Style magazine.

Selv om forslagene kan være drøye, så hevdet skuespilleren at både hun og Dunham satte pris på tilbakemeldingene.

- Det betyr at vi med hell har klart å skape personer som er veldig spesifikke. Vi portretterer fire veldig forskjellige kvinner, og ender faktisk opp med å relatere til små deler av ulike mennesker, fortalte hun.

<strong>HBO-SUKSESS:</strong> Williams er kjent fra TV-serien «Girls». Her på sesongpremiere med resten av hovedrolleinnhaverne. Foto: NTB Scanpix.
HBO-SUKSESS: Williams er kjent fra TV-serien «Girls». Her på sesongpremiere med resten av hovedrolleinnhaverne. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Og det var blant annet fansens hengivenhet som holdt jentene gående.

- Folk føler en ekte, intim og nesten ukomfortabel relasjon til det vi går gjennom i serien. Og det fryder meg, sa Williams i intervjuet fra 2014.

LES OGSÅ: Kims undertøy-slakt når nye høyder

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer