Markus Neby og Andrine Hegerberg:

Ikke sett hverandre på over 100 dager

- Uansett hva, så skal vi sees på en eller annen måte.

Markus Neby og kjæresten Andrine Hegerberg ble tvunget til å flytte sammen under corona-krisen. Nå avslører Markus hva planene er når landegrensene åpner igjen. Vis mer
Publisert

Over et år har gått siden tv-profilen Markus Neby (29) avslørte den gledelige nyheten om at han hadde fått seg kjæreste. Den gang var han svært hemmelighetsfull rundt hvem hans utkårede var, men en måned senere kom det omsider frem at det var fotballstjernen Andrine Hegerberg (27) han var i et forhold med.

Paret har imidlertid et avstandsforhold da Hegerberg spiller fotball for AS Roma, og dermed holder til i Italias hovedstad, Roma.

I sommer kunne imidlertid Neby avsløre overfor Se og Hør at de likevel hadde fått smake på samboertilværelsen. Dette som følge av coronaviruset, men han innrømmet at tiden ikke var inne for at de to skulle bli samboere permanent riktig enda.

Fordi paret har hatt avstandsforhold helt fra de ble sammen, fortalte 29-åringen også at paret har hatt muligheten til å beholde nyforelskelsen lenger enn normalt.

- Jeg har tenkt at når jeg kommer ut av nyforelskelsen, så må jeg være i toppform - for da ser hun hva hun er sammen med. Det har jeg kanskje fremskyndet, det at nyforelskelsen forsvinner. Men det gnistrer fortsatt, sa han lattermildt til Se og Hør i juni.

NYE STEG: Markus Neby og Andrine Stolsmo Hegerberg gjestet «Senkveld» sammen, og her kunne de avsløre at de hadde tatt forholdet til et nytt nivå. Vis mer

Tungt

Det har gått noen måneder siden den gang, og da han nylig gjestet «Lørdagsrådet» ga Neby en status på forholdet til Hegerberg. Spesielt det å ha et avstandsforhold under en pandemi var noe de kom inn på.

- Det er godt over 100 dager siden jeg har sett henne. Jeg har en klump i halsen som vokser. Vi snakkes hver dag og vi facetimer og chatter med hverandre, fortalte Neby, og la ikke skjul på at det er kjipt å være borte fra kjæresten.

Det å ikke vite hvor lenge det er til de sees igjen beskrev han som tungt.

- Vi har hele tiden satt en dato - 6. desember. Da er jeg ferdig med alt jeg skal gjøre som jeg trenger å være til stede for i Oslo, så da har jeg sagt hele veien at uansett hva, så skal vi sees på en eller annen måte, fortsatte han.

PANDEMI: Året ble snudd på hodet for mange av oss da corona inntraff i mars - deriblant Martine Lunde. Video: Rød Løper/TV 2 Sumo Vis mer

Videre beskrev han ulike scenarioer han hadde gjort seg opp om gjenforeningen. Et av dem var at han reiser ned til Italia og drar hjem igjen til Norge slik at han kan være i karantene frem til julaften.

- Men da får jeg sett henne i fire dager fordi hun reiser bort for å spille bortekamp den uken jeg kan være der, og da er det hundre dager igjen til neste mulighet. Eller så er jeg der nede og feirer jul, og drar hjem 25. desember og er i karantene til jobben begynner igjen, fortsatte han.

Til tross for at han var usikker på hvilke av scenarioene det blir, påpekte Neby at det går fint.

Markus Neby har ikke besvart Se og Hørs gjentatte henvendelser.

Andrine Hegerberg har tidligere fortalt hvordan hun og Markus Neby kom i kontakt med hverandre. Det kom frem da hun gjestet podkasten «The Kåss Furuseths», med Else (40) og Cecilia Ramona Kåss Furuseth (36) i fjor.

KJÆRESTER: Maria Stavang og Magnus Devold viste seg offentlig som par for første gang på P3 Gull. Der delte de ut pris sammen. Vis mer

Moderne kjærlighetshistorie

Neby hadde nemlig delt en Instagram-story for to år siden, der han spilte fotball med noen venner. Og da valgte han å tagge Hegerberg og søsteren, fotballspilleren Ada Hegerberg i Instagram-storyen, men det stoppet ikke der.

Han og Hegerberg begynte å prate sammen, og det utviklet seg på sikt en flørtende tone mellom dem.

- Det ble veldig mye chatting, og det eskalerte. I november i fjor var jeg i Oslo, og da spurte han om jeg ville møtes. Det var samme kveld som han skulle spille med Lemaitre på Sentrum scene, og jeg møtte ham før det, sa hun den gang.

Datoen de offisielt ble sammen er satt til 11. februar 2019. Det fortalte Neby selv, over telefon. Hegerberg forklarte at hun var dårlige på datoer og den slags, og derfor var det kjekt at kjæresten klarer å ha kontroll.

ORDKNAPPE: Mikkel Christiansen og Sofie Karlstad flyttet sammen under corona, men har ikke ønsket å si så mye om forholdet. Nå forteller Broiler-Mikkel hvorfor. Video: Rød Løper/@mio Vis mer

I perioden de to var sammen før de ytret det offentlig, var det flere som lurte på om de to hadde funnet tonen. Neby hadde blant annet besøkt henne i Paris, noe ivrige fans hadde fått med seg. Likevel var det ikke alle som klarte å slå spikeren rett ned på første forsøk.

- Markus fikk en lang mail fra noen som prøvde å nøste opp i det her. De hadde sendt skjermdumper og alt, og etter mye om og men hadde de konkludert med at han var sammen med Dagny, fortalte hun lattermildt, og fortsatte:

- Det var mange forskjellige spekulasjoner. Vi prøvde aldri å skjule at vi var sammen, men vi blåste det ikke opp heller.

UTEN FILTER: I «Jan Thomas' verden» innrømmer Harlem at han ikke er like komfortabel i offentligheten som kjæresten sin. Det tar Jan Thomas på alvor. Video: Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: - Tenker at man kanskje må starte snart

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer