Alejandro Fuentes i «Skal vi danse»:

Ikke sett familien på fire uker

Denne høsten svinger han seg rundt på parketten. Savnet etter familien hjemme er imidlertid stort.

SAVN: Alejandro Fuentes sto denne uken i fare for å ryke ut av dansekonkurransen. Han er imidlertid fast bestemt på at han ikke vil hjem, til tross for savnet etter familien. Foto: Christoffer Andersen / TV 2
SAVN: Alejandro Fuentes sto denne uken i fare for å ryke ut av dansekonkurransen. Han er imidlertid fast bestemt på at han ikke vil hjem, til tross for savnet etter familien. Foto: Christoffer Andersen / TV 2 Vis mer
Publisert

Denne høsten er det igjen tid for at en rekke kjendiser skal svinge seg rundt på parketten i det populære «Skal vi danse»-sirkuset, og allerede har høye poeng sittet løst hos dommerne.

Forrige lørdag måtte sexolog Iselin Guttormsen (34) trekke seg på grunn av brudd i ankelen, og denne helgen var det samfunnsdebattant Elin Ørjasæter (59) som måtte takke for dansen.

En av de som sto i fare for å ryke ut under lørdagens sending, var artist Alejandro Fuentes (33).

Dette sier kjæresten til Santino, Evelina Moholt, om at han danser tett med andre lørdag etter lørdag i «Skal vi danse». Reporter: Sofie Losen Video: Steffen Pettersen Vis mer

- Mye følelser

Da Se og Hør tok en prat med 33-åringen i pausen før utstemmingen, kunne han fortelle at han var svært fornøyd med dansen.

- Jeg synes egentlig det gikk veldig bra. Jeg gjør alt jeg kan for å bli bedre.

Artisten, som først ble kjent for det norske folk gjennom «Idol» påpeker at han har hatt det gøy så langt gjennom danseeventyret. Nettopp derfor er det ingen som ønsker å forlate konkurransen.

- Vi investerer mye følelser, og selv om det bare er et TV-program og en konkurranse så blir man ... Man skjønner når de snakker om den dansebobla. Man investerer mye følelser i det, sier han, og legger til:

- Og så er man borte fra familien.

MIMRING: «Skal vi danse»-dommer Merete Mørk Lingjærde og programleder Anders Hoff forteller hvilke danser de husker best gjennom deres tid i programmet. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Fire uker

Alejandro forteller at en av tingene som kom overraskende på ham, er alle følelsene man kjenner på gjennom «Skal vi danse»-eventyret. Det blir rett og slett altoppslukende, forteller han.

Det vanskeligste har imidlertid vært det store savnet etter familien. I 2014 giftet han seg med sin utkårede, Christina Kobbeltvedt Fuentes (29), i Kristiansand domkirke. Sammen har de sønnene Max og Leo.

- Jeg har ikke sett familien på fire uker nå, så man kjenner selvfølgelig på det.

Planen er at familien skal komme på besøk neste helg, noe han gleder seg stort til.

LAGER HISTORIE: Joakim Kleven og Benjamin Jayakoddy første «Skal vi danse» paret bestående av to menn. Video: Steffen Pettersen. Vis mer

- Et nytt eventyr

- Det er jo selvfølgelig kjipt å være borte fra familien, men jeg har jo ikke lyst til å bli stemt hjem fordet. Jeg skulle gjerne hatt de her og fått den kjærligheten fra de, påpeker han.

Heldigvis lever vi i en tid hvor det er enkelt å kommunisere med hverandre uavhengig av avstand.

- Det blir FaceTime tre ganger om dagen. Tenk deg før i tiden når man ikke hadde den muligheten, da hadde det vært krise. Nå får vi i hvert fall sett hverandre.

Som nevnt har Alejandro og kona Christina sønnene Max og Leo. I januar blir han imidlertid pappa igjen - denne gangen til en liten jente.

- Det blir gøy. Det blir en jente, så det gleder jeg meg veldig til - det har jeg ikke gjort før. Det blir et nytt eventyr.

BRUDD: Iselin Guttormsen danset med brudd i ankelen på premieren av «Skal vi danse». Video: Steffen Pettersen/TV 2 Vis mer

- Hvordan blir du som jentepappa?

- Sikkert veldig overbeskyttende. Men det blir sikkert en guttejente som skal lære jiu jitsu og thaiboksing og alt det der - forhåpentligvis liker hun det. Da blir hun en tøffing, litt ben i nesa, smiler han.

LES OGSÅ: Avslører overraskende ekstrajobb

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer