KOMPLEKSER? Nicolas Cage ville ikke at journalistene skulle se på hans høye hårfeste... Foto: All Over Press
KOMPLEKSER? Nicolas Cage ville ikke at journalistene skulle se på hans høye hårfeste... Foto: All Over PressVis mer

- Ikke se på håret mitt

Journalistene fikk sjokk da de skulle intervjue Nicolas Cage...

SEHER.NO: Engelske journalister hadde møtt opp i hopetall for å intervjue Nicolas Cage i forbindelse med den kommende thrilleren "Bankok Dangerous". Stor var derfor overraskelsen når det første de fikk beskjed om var ikke å se på hans høye hårfeste.

- Jeg trodde det var bare Mariah Carey som sendte avgårde slike idiotiske krav. Men tydeligvis har Cage like tomme gener, skriver en av The Suns journalister etter den oppsiktsvekkende episoden.

Ved ankomst fikk reporterne tildelt et brev der det stod at hvis noen så mye som kikket på noe i nærheten av hårfestet hans, ville spørsmålene deres bli forkastet.

Den populære Hollywood-skuespilleren reiser rundt med en stylist, som sprayer håret hans for å få det til å se fyldigere ut.

- Det ser ut som om han har blitt sugd inn i Hollywood-maskinen og mistet sin humoristiske sans - i likhet med sitt hår, skriver den lattermilde engelske avisen.Mariah Carey krevde en gang å bli fotografert fra sin høyre side etter å ha blitt berørt av en fan. En annen stjerne, Beyonce, gikk også en gang i "utseende-fella", da hun beordret en backstage-ansatt i San Diego til ikke å se på henne.


LES OGSÅ: Cage ser ut som en dukke