SKAL KOSE SEG: Petter Northug vil smake litt på det gode liv når han legger den profesjonelle karrieren bak seg. Foto: All Over Press
SKAL KOSE SEG: Petter Northug vil smake litt på det gode liv når han legger den profesjonelle karrieren bak seg. Foto: All Over PressVis mer

- Ikke se bort fra at jeg blir betraktelig tjukkere

Petter Northug frykter han kommer til å bli en skikkelig sofagris.

SEOGHØR.NO: Skikongen Petter Northug (29) er for tiden travel opptatt med Ski-VM i Falun - hvor han så langt har skaffet seg to gull.

Nå snakker han om hvordan han tror livet blir den dagen han legger opp.

Den frittalende langrennsløperen avslører at han ikke ser bort i fra at han vil late seg på sofaen og gå opp i vekt når karrièren er over.

- Ikke se bort fra at jeg blir betraktelig tjukkere

– Jeg forventer at jeg blir sittende mye i sofaen. Jeg tror jeg kan bli en skikkelig sofagris, og du skal ikke se bort fra at jeg blir betraktelig tjukkere, sier Petter med en god latter til fredagens Se og Hør Extra.

Likevel tviler han på at sofakosen vil ta fullstendig over livet hans.

– Men etter hvert tar jeg meg garantert i nakken og kommer meg opp og ut igjen. Jeg tror det er sånn med mange toppidrettsutøvere etter at de legger opp. Da smaker de litt på det livet de ikke har hatt de siste årene, forteller han til bladet.

Les stort intervju med Petter Northug Jr. og se eksklusive bilder av skistjernen i Se og Hør Extra som er i salg nå.

LES OGSÅ: Her jubler prinsesse Estelle for Northug

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.