Isabel Raad:

– Ikke sammen ennå

Hinter om sin nye flamme.

NY FLAMME: De siste månedene har influenser Isabel Raad hintet stort om at hun har en ny flamme i livet sitt. Her avsløres hvem hennes nye utkårede er. Video: Rød Løper Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Med sine over 300 000 følgere på Instagram er Isabel Raad (28) blant Norges største influensere. Derfor var det mange som fikk det med seg da hun i august i fjor kunne dele at det var brudd med hennes daværende kjæreste, britiske Jack Beaumont.

Etter bruddet var Raad tydelig på at hun ønsket å forbli singel en stund, men den siste tiden har hun imidlertid satt ytterligere fart på romanserykter som allerede har florert en periode.

Det var TV 2 som først omtalte saken.

DRØMMEOVERSKRIFT: Emma Ellingsen, Isabelle Eriksen og Leah Isadora Behn svarer på hva som er drømmeoverskriften. Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards Vis mer

– Kan ikke planlegge livet sitt

I den nyeste videoen, som har fått tittelen «Ny brite – samme destinasjoner» på sin YouTube-kanal, tar hun opp nettopp romanseryktene.

– Jeg vet jeg har sagt at jeg skal være singel lenge, og det var absolutt planen min. Men man kan ikke planlegge livet sitt. Når jeg nå møtte en helt fantastisk fyr (...) så vil jeg ikke la den sjansen gå, sier hun i videoen.

I videoen forteller Raad at hun er på ferie med det hun omtaler som sitt «situationship» (et udefinert forhold, journ.anm.).

ROMANSE: Her avsløres Erling Braut Haalands flørt. Du kan lese hele saken her: https://www.seher.no/kjendis/haalands-flort-avslort/78236917 Reporter: Nora Skavhaug. FOTO: NTB, MEGA. VIDEO: Twitter/@SimonKrief/@niporwifi, Tiktok/@hmnieehl16 Vis mer

– Det er litt cringe at jeg kaller han det, men vi er fortsatt ikke sammen, så da er det vel litt situationship, er det ikke? uttaler hun.

På TikTok har influenseren også publisert en rekke videoer fra da hun er på besøk hos sin nye flørt i Dubai. I videoene omtaler hun seg selv som en «Dubai housewife».

@isabelsraad_

fave day of the week 🍋

♬ Originalton - darkvidez

Holder kortene tett til brystet

Raad holder imidlertid tett om hvem den nye flammen i livet hennes er, men mye tyder på at det er briten James Blackwell (36).

36-åringen er ifølge sin egen Instagram bosatt i Dubai og driver flere selskap som han tilsynelatende tjener godt på. Blackwell har også en YouTube-kanal hvor han deler flere business-relaterte videoer.

Det har foreløpig ikke lyktes Se og Hør å komme i kontakt med Isabel Raad for en kommentar.

FLØRTERN: I «Bjuda på» inviterer Rød Løper-gjengen seg hjem til ulike kjendiser for å teste grensene deres. I første episode er det Frank Løke som får kjørt seg. Vis mer

Det var i august Raad kunne avsløre at hun og sin tidligere kjæreste hadde gått hver til sitt. Nyheten delte hun selv i et innlegg på Instagram.

«Jeg er ikke lenger i et forhold. Jeg har ikke et vondt ord å si om J (kjæresten, journ.anm.) han er et nydelig menneske som jeg har elsket høyt», skrev hun blant annet den gang.

LES OGSÅ: Langer ut mot eksen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer