- Ikke så stor overgang til å være singel

Aksel Lund Svindal om tiden etter bruddet med Julia Mancuso.

GIKK PÅ GRUNN: I høst bestemte alpintstjernene Aksel Lund Svindal og Julia Mancuso seg for å avslutte forholdet sitt. Men paret møttes såpass sjelden at Aksel ikke synes singellivet er så annerledes. Her er de to avbildet på Hawaii i 2010.  Foto: Dave /Splash News/ All Over Press
GIKK PÅ GRUNN: I høst bestemte alpintstjernene Aksel Lund Svindal og Julia Mancuso seg for å avslutte forholdet sitt. Men paret møttes såpass sjelden at Aksel ikke synes singellivet er så annerledes. Her er de to avbildet på Hawaii i 2010. Foto: Dave /Splash News/ All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: For fire måneder siden avslørte Aksel Lund Svindal (31) at forholdet mellom han og amerikanske Julia Mancuso (29) hadde tatt slutt.

Singeltilværelsen har blant annet medført forespørsler fra ivrige alpintfans som vil spleise ham med døtrene deres, men ellers har ikke livet endret seg stort. Det forteller han til Dagbladet Magasinet.

- Julia og jeg fikk ikke sett hverandre ofte. I løpet av vinteren så vi hverandre bare en gang i blant, hun kunne komme innom leiligheten min i Innsbruck én dag, for eksempel.

- Sånn sett har ikke overgangen til å bli singel vært så stor. Hvis bruddet hadde skjedd på sommeren, når det er roligere, hadde det kanskje vært annerledes. Jeg har bare reist rundt siden det skjedde, forklarer Svindal i portrettintervjuet.

Alpintesset avslører at han måtte «overtale Julia litt» til å offentliggjøre det udramatiske bruddet på Facebook, da han mente det ville føre til mindre spekulasjoner og medieoppmerksomhet.

ETTERTRAKTET: Aksel er populær blant både alpintfansen, sponsorene og det motsatte kjønn - kanskje spesielt etter bruddet med Julia. Foto: Maury Phillips/WireImage.com
ETTERTRAKTET: Aksel er populær blant både alpintfansen, sponsorene og det motsatte kjønn - kanskje spesielt etter bruddet med Julia. Foto: Maury Phillips/WireImage.com Vis mer

Selv om svært hektiske timeplaner for de to alpinistene var blant årsakene til bruddet, utelukker ikke «Norges mest sexy mann», ifølge ELLE, noe nytt forhold.

- Jeg er fleksibel på det. Men det er klart det er vanskelig.

- Jeg er avslappa som singel, jeg føler meg ikke stresset, påpeker imidlertid 31-åringen overfor Dagbladet Magasinet.

Aksel Lund Svindal forteller mer om bruddet i «Vinnerskallen», som har premiere på TV 2 mandag kl. 20.00. Kamerateamet var også til stede da paret hadde sin siste ferie sammen på Hawaii, og da forholdet tok slutt.

Få full oversikt over dine favorittprogrammer i Seoghør.nos store TV-guide her!

LES OGSÅ: - Vidunderlig å møte venner i så flotte omgivelser

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer