Øyunn Krogh:

- Ikke så enkelt for oss

Realityprofilen har flyttet hjem etter bruddet.

NYSINGEL: Øyunn Krogh og eksen Levi Try eier både hytte og leilighet sammen. Foto: Espen Solli / Se og Hør
NYSINGEL: Øyunn Krogh og eksen Levi Try eier både hytte og leilighet sammen. Foto: Espen Solli / Se og Hør Vis mer
Publisert

Likt som resten av kjendisnorge var også «Farmen kjendis» og «Sommerhytta»-profil Øyunn Krogh (26) til stede for å hylle norsk reality under Reality Awards fredag.

Se og Hør tok naturligvis en prat med 26-åringen om hennes nye hverdag, og hva som skjer med hytte og leilighet etter bruddet med Levi Try (25).

REALITY AWARDS: Helene Hima avslører sivilstatus på rød løper. Video: Rød Løper. Vis mer

Flyttet hjem

- Det går veldig bra - kjempebra faktisk. Akkurat nå prøver jeg egentlig bare å lande litt i min nye hverdag, så jeg har satt andre ting litt på pause.

Rett før bruddet mellom «Sommerhytta»-vinnerne kunne de avsløre at de hadde kjøpt seg leilighet sammen som de tok over i sommer. Der bor imidlertid ikke Krogh.

- Nå pendler jeg frem og tilbake fra Ås. Jeg har flyttet hjem, kunne hun fortelle, og la til:

- Jeg har veldig søte foreldre også er jeg yngst så det er hyggelig å få litt kvalitetstid med mamma og pappa. Også er det jo bare for en måned eller noe så da klarer man å nyte det.

REALITY AWARDS: Vi snakker med kjendiser på den røde løperen. Video: Rød Løper Vis mer

Realityprofilen la derimot ikke skjul på at hun har store planer om å returnere til hovedstaden.

- Jeg skal tilbake til Oslo, så fort som mulig. Da blir det å komme seg inn i en leilighet, pusse opp og sette i gang, så nå skal jeg endelig få testet hvordan jeg klarer det selv, sa hun, og refererte til det hun lærte om oppussing under «Sommerhytta»-deltakelsen.

- Skulle vært foruten

Ettersom Krogh og Try vant «Sommerhytta», vant de også hytta de hadde bygget sammen. Det betyr at eksparet både eier hytte og leilighet.

- Det ble mye papirarbeid plutselig, og det skulle jeg gjerne vært foruten. Men samtidig, vi kan ikke klage for at vi har hytte og leilighet, for det er ekstremt privilegert, så vi er veldig fornøyd med den situasjonen vi sitter i. Men man skulle jo ønske man slapp å drive med papirarbeid med eksen.

REALITY AWARDS: Det går litt fort i svingene når Tuva Fellmann og Ronny Brede Aase skal dele ut pris på Reality Awards 2022. Video: Rød Løper. Vis mer

Når det kommer til hva de skal gjøre med TV-hytta har de imidlertid ikke bestemt seg for ennå.

- Kanskje jeg tar over, kanskje Levi tar over, eller kanskje vi selger den - vi aner rett og slett ikke.

- Vi får se om noen av oss har råd til å kjøpe den, eller om vi velger å selge. Men det er ikke så enkelt for oss å selge. Det er ikke bare å knipse med fingrene å selge noe som er så følelsesladd for oss, men hvis vi må det så tenker jeg at det har vært et utrolig fint kapittel som vi tar med oss videre og som alltid kommer til å være med oss uansett.

Selv om det har vært mye som har skjedd i det siste, understreket Krogh at det går bra med dem begge to.

REALITY AWARDS: David Eriksen blir rørt under prisutdeling på årets Reality Awards. Video: Rød Løper. Reporter: Thea Hope. Vis mer

- Det er en stund siden (bruddet journ.anm.) selv om folk ikke tror det, men det var veldig godt å lande litt selv før alle andre fikk vite det. Vi begge har det bra og vi er venner.

LES OGSÅ: Her er vinnerne!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer