Gwyneth Paltrow:

- Ikke så bra som det virker utad

Gwyneth Paltrow åpner seg om hvordan det er å dele foreldrerollen med eksmannen Chris Martin.

GODE OG DÅRLIGE DAGER: Skuespiller Gwyneth Paltrow er ærlig om at det ikke bare er rosenrødt å dele foreldrerollen for barna Apple og Moses med eksmannen Chris Martin. Foto: Colin Young/ NTB
GODE OG DÅRLIGE DAGER: Skuespiller Gwyneth Paltrow er ærlig om at det ikke bare er rosenrødt å dele foreldrerollen for barna Apple og Moses med eksmannen Chris Martin. Foto: Colin Young/ NTB Vis mer
Publisert

De fleste ekspar kan nok kjenne seg igjen i at det å dele på foreldrerollen kan by på både oppturer og nedturer. Det kan i alle fall Hollywood-stjernen Gwyneth Paltrow (47), som var gift med Coldplay-vokalist Chris Martin (43) i en årrekke, skrive under på.

Det tidligere stjerneparet splittet opp i 2014 etter ti år som ektepar. I etterkant har de samarbeidet etter beste evne om foreldrerollen for barna Apple Martin (16) og Moses Martin (14).

Nå, i en ny episode av «The Drew Barrymore Show», deler Paltrow åpent om hvordan det egentlig fungerer å samarbeide med eksmannen.

- Noen dager er det ikke så bra som det virker utad. Vi har også gode og dårlige dager, men jeg tror det leder mot det samme formålet - som er kjærlighet og det som er best for barna våre, forteller hun til skuespiller Drew Barrymore (45), ifølge People.

FØDT INN I RAMPELYSET: Den 19 år gamle modellen Iris Law har to verdensberømte foreldre, og er nå på vei til å være på «alles» lepper. Video: Instagram / NTB scanpix / Rød Løper Vis mer

Brutalt ærlig

Samtidig røper 47-åringen at en av de mest interessante delene av hele prosessen, er at hun føler at skilsmissen og forholdet til Martin er bedre nå enn da de faktisk var gift.

Skuespilleren påpeker overfor Barrymore at de begge prøver sitt beste, og at det viktigste for dem er at barna deres ikke skal bli traumatisert.

- Jeg og Chris forpliktet oss til å sette dem først, og det er vanskeligere enn det ser ut som. For noen dager vil du virkelig ikke være sammen med personen du er skilt fra. Men hvis du er forpliktet til å spise en familiemiddag, så gjør du det, forklarer hun, og legger til:

- Og da trekker du pusten dypt, ser personen inn i øynene og husker pakten deres. Du smiler, klemmer og forplikter deg til dette nye forholdet du prøver å fremme.

Forrige måned skrev for øvrig Paltrow et essay for britiske Vogue, der hun detaljert skrev om slutten på ekteskapet med Martin.

Vis mer

Prøvde alt

I essayet tenkte Paltrow tilbake på den dagen hun innså at det gikk mot slutten av ekteskapet. Stjernen la ikke skjul på at hun og Martin forsøkte alt mulig frem til den dagen de kunngjorde skilsmissen.

- Fra den dagen jeg visste det, og frem til vi sa sannheten, prøvde vi alt. Vi ville ikke feile. Vi ønsket ikke å såre noen. Vi ønsket helt desperat ikke å såre barna våre. Vi ville ikke miste familien vår, skrev Paltrow.

Hun innrømmet også at hun og Martin i perioder hadde svært tøffe dager - særlig da de forsøkte å leve som en vanlig familie til tross for at de hadde gjort det slutt, såkalt «conscious uncoupling».

«EMMY AWARDS»: Gwyneth Paltrow fikk høre det på Twitter etter at hun gikk over scenen under «Emmy»-utdelingen i fjor. Video: Fox. Vis mer

- Vi hadde gode dager og forferdelige dager. Dager hvor vi ikke tålte hverandre, men som tvang oss til å huske på hva vi kjempet for, fortsatte hun.

I etterkant av skilsmissen med Martin har Paltrow funnet lykken på ny med «Glee»-produsenten Brad Falchuk (49). Paret ga hverandre sitt ja i september 2018 i en romantisk seremoni i sin egen hage i rikmannsstrøket Hamptons.

Men til tross for at paret er gift og virker å være svært forelsket har Paltrow utelukket at de skal få barn sammen.

- Gode Gud, nei. Jeg er for gammel. Det er fantastisk at kvinner har mulighet til å få barn sent i 40-årene, men … Jeg tror ikke jeg kunne vært oppe hele natten med en baby. Jeg hadde ikke overlevd, fortalte Paltrow i et intervju med bladet ES i fjor, ifølge Contactmusic.com.

FANT KJÆRLIGHETEN PÅ NY: Gwyneth Paltrow giftet seg med Brad Falchuk i 2018. Foto: Evan Agostini/ NTB
FANT KJÆRLIGHETEN PÅ NY: Gwyneth Paltrow giftet seg med Brad Falchuk i 2018. Foto: Evan Agostini/ NTB Vis mer

Endret mening

I juni 2019 delte skuespilleren at hun og ektemannen heller ikke bodde permanent sammen, og det var det én grunn til.

- Alle mine gifte venner sier at måten vi lever på er optimal og at vi ikke burde endre på noe, fortalte «Avengers»-stjernen i et intervju med The Times, og la til at de levde på den måten for å gi barna en myk overgang til et nytt familieliv.

En liten stund senere hadde skuespilleren endret mening når det kom til bosituasjonen. I et intervju med InStyle avslørte Hollywood-stjernen at hun og ektemannen skulle flytte sammen.

- Livet som gift har vært veldig fint, og nå skal vi flytte sammen denne måneden. Jeg elsker mannen min. Han er strålende og veldig snill. Jeg føler at vi stiller likt, og han får frem det beste i meg. Jeg liker veldig godt å være gift. Det er gøy, fortalte Paltrow til magasinet i utgaven som markerte InStyles 25-årsjubileum.

LES OGSÅ: Dro på bryllupsreise med eksmannen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer