Gwyneth Paltrow:

- Ikke så bra som det virker utad

Gwyneth Paltrow åpner seg om hvordan det er å dele foreldrerollen med eksmannen Chris Martin.

GODE OG DÅRLIGE DAGER: Skuespiller Gwyneth Paltrow er ærlig om at det ikke bare er rosenrødt å dele foreldrerollen for barna Apple og Moses med eksmannen Chris Martin. Foto: Colin Young/ NTB
GODE OG DÅRLIGE DAGER: Skuespiller Gwyneth Paltrow er ærlig om at det ikke bare er rosenrødt å dele foreldrerollen for barna Apple og Moses med eksmannen Chris Martin. Foto: Colin Young/ NTB Vis mer
Publisert

De fleste ekspar kan nok kjenne seg igjen i at det å dele på foreldrerollen kan by på både oppturer og nedturer. Det kan i alle fall Hollywood-stjernen Gwyneth Paltrow (47), som var gift med Coldplay-vokalist Chris Martin (43) i en årrekke, skrive under på.

Det tidligere stjerneparet splittet opp i 2014 etter ti år som ektepar. I etterkant har de samarbeidet etter beste evne om foreldrerollen for barna Apple Martin (16) og Moses Martin (14).

Nå, i en ny episode av «The Drew Barrymore Show», deler Paltrow åpent om hvordan det egentlig fungerer å samarbeide med eksmannen.

- Noen dager er det ikke så bra som det virker utad. Vi har også gode og dårlige dager, men jeg tror det leder mot det samme formålet - som er kjærlighet og det som er best for barna våre, forteller hun til skuespiller Drew Barrymore (45), ifølge People.

Brutalt ærlig

Samtidig røper 47-åringen at en av de mest interessante delene av hele prosessen, er at hun føler at skilsmissen og forholdet til Martin er bedre nå enn da de faktisk var gift.

Skuespilleren påpeker overfor Barrymore at de begge prøver sitt beste, og at det viktigste for dem er at barna deres ikke skal bli traumatisert.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer